• Portada

Jesús Torres

Jesús Torres

Vitivinicultor

Jornada d'estudi sobre Enric Massó

El Centre d'Estudis Riudomencs Arnau del Palomar (CERAP) va organitzar una jornada d'estudi sobre l'escriptor d'arrels riudomenques Enric Massó i Urgellès (1914-1986).

Enric Massó i Urgellès

Nova secció de triatló d'Amics de Riudoms

L'entitat mutliesportiva Amics de Riudoms va presentar el passat mes de novembre la nova secció de triatló. Uns mesos més tard, ja compta amb molts membres, patrocinadors i ja ha participat en algunes proves. 

IMG_4041.jpg

L'Om 519: "La Llar de Jubilats, un nou espai per a l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Riudoms"

En el marc de la passada Festa Major de Sant Sebastià, el diumenge 25 de gener de 2015 va tenir lloc l’acte d’inauguració de la nova Llar de Jubilats. Amb una sèrie de parlaments institucionals que van comptar amb les intervencions de Josep Poblet, President de la Diputació de Tarragona (institució que s’ha fet càrrec de part de les despeses de la construcció d’aquesta nova llar), l’Alcalde de Riudoms Josep M. Cruset, la regidora de Gent Gran, Montserrat Corts, i el president de l’Associació de Jubilats, Jordi Lambea.

Nova llar de jubilats (FOTO: Marc Domínguez)

Campanya especial de donació de sang

Aquest diumenge, l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Riudoms, organitza una jornada especial de donació de sang a Riudoms.

L'autobus del banc de sang a la Fira de l'Avellana (FOTO: Cedida)

Les escoles riudomenques promocionen el consum de fruita i verdura

La promoció dels hàbits saludables en l'alimentació està esdevenint un valor fonamental en la nostra societat. En aquesta línia, des de l'ensenyament als més petits s'està potenciant el consum de fruita i verdura. Les escoles de Riudoms fan diverses activitats i programes per fomentar aquest hàbit.

IMG_20150306_110009.jpg

El CH Riudoms en lluita per la permanència

Aquest passat cap de setmana, l'equip sènior del Club Handbol Riudoms va disputar dos partits de lliga amb resultats desiguals. El dissabte va perdre davant del Himesa Súria i el diumenge, recuperant un partit ajornat, va aconseguir imposar-se davant del HC Manyanet.

DSC04269.jpg
Fes-te subscriptor!
El més llegit

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.