Reconeixement a Josep M Toda Serra per la implicació amb el concurs "El gust per la lectura"

El riudomenc Josep M Toda Serra va rebre un reconeixement en el concurs "El gust per la lectura", organitzat pel XTEC. 

Jesús Torres

Vitivinicultor

Toda-i-Serra.jpg
Toda-i-Serra.jpg
Entrega del diploma de reconeixement a Josep M Toda (Foto: cedida)
Entrega del diploma de reconeixement a Josep M Toda (Foto: cedida)


Des de la seva tasca de docent de Llengua Catalana i Literatura, Josep M Toda sempre ha estat implicat amb la promoció de la llengua i literatures catalanes entre el seu alumnat. A partir d'aquesta difusió i del treball que ha desenvolupat, molts dels seus alumnes han obtingut premis en certamens literaris. En la vintena edició del concurs El gust per la lectura, un programa educatiu que "té per objectiu global la formació de bons lectors i lectores", Josep M Toda ha tutoritzat l'alumna Mireia Jové López. Aquesta alumne de 4rt d'ESO de  l'Institut Antoni Martí i Franquès de Tarragona ha quedat finalista amb el seu treball sobre l'obra Elles també maten d'Anna Maria Vilallonga en aquest concurs d'àmbit de tot Catalunya en el que hi participen uns 7.000 alumnes.

En l'acte de lliurament de premis del concurs es va fer un reconeixement públic, en forma de diploma, a la tasca de Josep M Toda per la seva participació ininterrompuda en aquest concurs durant els seus 20 anys d'història. El passat 8 de juny al CaixaForum de Barcelona, es va fer entrega d'aquest diploma per part de Joan Mateo Andrés, secretari de polítiques educatives del Departament d'Ensenyament i Mònica Pereña Pérez, subdirectora general de Llengua i Plurilingüisme. Tal i com va explicar l'organització, l'acte va començar “amb l’atorgament d’un diploma especial a un professor també molt especial, un professor que ha participat en totes les edicions del concurs”. Josep M Toda va adreçar unes paraules d'agraïment "als membres de jurats, als alumnes i als amics i companys que feu possible el concurs".

Discurs d'agraïment de Josep M Toda (foto: cedida)
Discurs d'agraïment de Josep M Toda (foto: cedida)


Des del curs 1994-1995 Josep M Toda ha impulsat que els seus alumnes participessin en aquesta convocatòria, així com en moltes d'altres de caràcter literari. Un dels guardons que ha rebut recentment és en el II Premi de narrativa curta Port de Tarragona, que es va lliurar ahir 18 de juny.

En aquest enllaç podeu veure l'acte de lliurament dels premis i el concurs íntegre de Josep M Toda i Serra.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.