L'Escola Beat Bonaventura guanya el concurs de l'ONCE

L'ONCE Catalunya organitza anualment un concurs escolar. En aquesta 31a edició, es buscava sensibilitzar en els principis de la Economia Social.

Jesús Torres

Vitivinicultor

BEAT-BONAVENTURA-GRAN-DSC_0617.jpg
BEAT-BONAVENTURA-GRAN-DSC_0617.jpg
L'Escola Beat Bonaventura va estar guardonada per l'ONCE en la 31a convocatòria del concurs escolar en la categoria B (5è i 6è de primària) en la fase autonòmica i ara passarà a la fase estatal. A Catalunya, han participat en aquest concurs un total de 14.220 alumnes coordinats per 211 professors de 158 centres educatius.

Treball presentat pels alumnes de l'Escola Beat Bonaventura de Riudoms
Treball presentat pels alumnes de l'Escola Beat Bonaventura de Riudoms


Aquest concurs pretén difondre els valors de l'Economia Social i Inclusiva, sobre la importància i necessitat de la igualtat d’oportunitats entre persones amb discapacitats, entre els alumnes i centres escolars. Mitjançant el treball en l'edició d'un diari, amb la seva capçalera, notícies, reportatges i fotografies sobre temes socials els alumnes han pogut treballar aquests principis.

A l'Escola Beat Bonaventura, els mestres van "veure interessant participar en el concurs a l'àrea d'educació en valors, per treballar continguts importants de l'àrea com la solidaritat, la col·laboració i la cooperació". A partir d'aquí, els alumnes coordinats per la mestra Sílvia Marquet, van buscar informació sobre la temàtica en vídeos sobre les discapacitats i l'economia social. Després d'haver-se informat, els alumnes van treballar en el disseny de les parts d'una portada del diari i en el seu contingut, i després d'haver posat les opinions de tots els xiquets en comú, van obtenir el treball final guanyador.

 

 

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.