L'equip femení riudomenc de pàdel aconsegueix l'ascens de categoria

El Club Pàdel i Tennis Riudoms Femení va certificar aquest passat diumenge 18 d'octubre l'ascens a la 3a categoria de la Lliga Catalana de Pàdel de la demarcació de Tarragona. 

Jesús Torres

Vitivinicultor

portada-2.jpg
portada-2.jpg
Partit d'aquest passat diumenge a les instal·lacions del Padel Pergolas (FOTO: David Torres)
Partit d'aquest passat diumenge a les instal·lacions del Padel Pergolas (FOTO: David Torres)


En la penúltima jornada de la temporada, les riudomenques s'enfrontaven al 2n classificat de la categoria, l'equip vinyolenc CUB Sports. Tot i que van aconseguir emportar-se la jornada per un global de 3 a 0 (cada jornada consta de 3 partits que enfronten 3 parelles de cada equip) no va ser una jornada difícil, ja que en alguns sets es va haver d'arribar al tie-break o punt directe. Amb aquesta victòria, l'equip femení del CPT Riudoms certifica l'ascens a la 3a categoria i la primera posició del grup A de la quarta categoria.

Les jugadores i membres del club mantejant el president de l'entitat Ginés Parra (FOTO: David Carrascosa).
Les jugadores i membres del club mantejant el president de l'entitat Ginés Parra (FOTO: David Carrascosa).


Tot i ser la temporada d'estrena de l'equip femení en competició federada, els resultats han sigut excel·lents. Tal i com explica la capitana de l'equip, M Dolors Cabestany "vam començar per agafar experiència en competició, però pensàvem que podríem donar la sorpresa i així ha estat, els resultats han sigut molt bons i s'ha intentat que juguessin la majoria de les components de l'equip". Actualment, l'equip femení del CPT Riudoms compta amb 17 jugadores, 16 de les quals no havia participat mai en una competició federada. "L'equip té un gran sentiment de conjunt i ens entenem perfectament a l'hora de fer combinacions de parelles", explica Cabestany. Tenen previst fer algunes activitats fins que comenci la nova temporada (febrer de 2016) per tal de mantenir el ritme de l'equip i continuar amb el bon ambient, "volem afrontar la propera temporada amb molta il·lusió i estic segura de que farem una bona temporada", explica la capitana.

 

 

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.