• Portada

Ja podeu llegir L’Om 566!

Ja podeu llegir L’Om 566! Aquest mes, parlem dels efectes dels aiguats que van caure a Riudoms el dia 22 d’octubre, amb més de 200 litres de precipitació en poques hores.

EKimEl2XYAIu8Nk.jpg

“Si fos per mi, entrenaria els set dies”

El Lluisma Mas Cáceres té 36 anys, i és de Riudoms de tota la vida, tot i que faci alguns anys que viu a Cambrils. Va començar a córrer fa molts anys, primer en asfalt i fa uns cinc que va començar amb les curses de muntanya. Com a riudomenc, enguany s’ha enfrontat a la primera cursa de La Mola – Riudoms – La Mola en la primera edició de trail que han inaugurat en aquesta passada edició, i en la qual va ocupar la primera posició del podi. En aquesta ocasió, Lluisma ens ha volgut explicar la seva experiència en el món de les curses de muntanya.

El Riudomenc Lluisma Mas Cáceres (FOTO: Marc Domínguez)

Ja és al carrer L’Om 557!

Ja podeu llegir el número 557 de L’Om! En aquesta revista entrevistem Josep Maria Cruset, ex alcalde de Riudoms: parlem amb ell de la successió al capdavant de l’alcaldia, dels seus anys de govern, de la relació amb l’oposició i de la nova etapa com a president del Port de Tarragona.

DwDVWWjWkAAmNNP.jpg

Escola Cavaller Arnau: 10 anys d’aprenentatge i diversió

L’Escola Cavaller Arnau va celebrar el desè aniversari amb una festa oberta a tothom el passat 26 d’octubre. Durant aquests 10 anys s’han viscut molts moments que encara recordem: el canvi d’escola, la càpsula del temps, els lipdubs per desitjar bones festes a les famílies, la celebració dels dies de la Pau, els projectes… i ara hi podem sumar el record de la festa!

Enlairament dels globus amb els desitjos dels i les alumnes de l’escola (FOTO: Cedida)

L’Om 549: 25 anys de foc

Aquest passat 2017, la Colla de Diables de Riudoms va complir 25 anys d’història, i no van desaprofitar l’ocasió per a celebrar-ho pel més alt.

DWtGvmyWAAAgIK-.jpg

Llegeix el número 548 de L’Om!

Des de la setmana passada ja és al carrer el número 548 de L’Om. Aquest mes, amb portada de l’artista riudomenc Joan Baptista Cabré Sendrós, conegut pel nom artístic Jobacasén. Com ja s’ha convertit en una tradició, un cop l’any l’espai que ocupa la portada de la revista és obra d’un artista local.

Llegeix el número 543 de L’Om!

Des d’aquesta setmana ja és al carrer el número 543 de L’Om, on trobem un reportatge sobre la construcció de l’Església de Riudoms. Aquest article forma part d’una sèrie de continguts publicats a la revista en els últims mesos, coincidint amb els 400 anys de l’església.

DCxARqZXoAAmKVo.jpg

Ja és al carrer el número 531 de L’Om

En aquest exemplar doble, hi ha totes les fotografies de la passada Setmana Santa riudomenca, així com un reportatge històric sobre com aquesta festivitat es va anar restablint en la postguerra.

Portada de l’Om 531
El més llegit

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.