Les noies del CPT Riudoms en lluita per la primera plaça de la categoria

La temporada de la competició de pàdel, que acaba aquest octubre, ha deixat en bona posició l'equip femení del Club de Pàdel i Tennis Riudoms. Els equips masculins no han tingut la mateixa sort. 

Jesús Torres

Vitivinicultor

IMG-20151015-WA0004.jpg
IMG-20151015-WA0004.jpg
Els diversos equips federats del Club de Pàdel i Tennis Riudoms competeixen a la lliga provincial de Tarragona, organitzada per la Federació Catalana de Pàdel. Actualment, l'entitat compta amb tres equips, dos de categoria masculina i un de femenina, que disputen les seves respectives lligues.

Jugadores i membres del CPT Riudoms (Foto: CPTR).
Jugadores i membres del CPT Riudoms (Foto: CPTR).


L'equip riudomenc de pàdel que està en millor moment és l'equip femení. Després de disputar setze jornades i a falta de dues jornades per acabar la fase regular, les noies del CPT Riudoms són les primeres de la classificació del grup A de la 4a categoria provincial. Aquest proper cap de setmana tenen la penúltima jornada, on es jugaran el primer lloc del grup, ja que disputen un partit contra el 2n classificat que té els mateixos punts que les riudomenques. El partit contra el CUB Sports (Vinyols i els Arcs), tindrà lloc aquest diumenge 18 d'octubre a partir de les 10:30 al Pàdel Pergolas, que és on l'equip riudomenc juga com a local.

D'altra banda, els equips masculins no han tingut els mateixos bons resultats que el femení. L'equip A és l'últim classificat de la segona categoria, fet que el farà descendir de categoria al final de la temporada. D'altra banda, l'equip B és el cinquè classificat del grup A de la cinquena categoria i a falta de dues jornades, té la permanència pràcticament assegurada.

Els partits d'aquesta competició es desenvolupen de la següent manera: 3 parelles d'un equip disputen un partit de tres sets contra 3 parelles de l'altre equip i al final es fa un còmput global de partits guanyats, amb els quals un equip pot sumar fins a 3 punts. Podeu veure els resultats i classificacions dels equips riudomencs a la web de la Federació Catalana de Pàdel.

 

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.