El Club Handbol Riudoms no competirà aquesta temporada

L'equip sènior ha confirmat aquesta setmana que no jugarà aquesta temporada 2015-2016.

Jesús Torres

Vitivinicultor

portada.jpg
portada.jpg
El Club Handbol Riudoms tanca provisionalment una gloriosa etapa de tres temporades. La temporada 2012-2013 es va recuperar, després d'uns anys d'inactivitat, l'equip sènior riudomenc. En aquestes tres temporades els resultats van ser molt positius, aconseguint dos ascensos consecutius en les dues primeres i salvant la categoria en la darrera. Però malauradament aquesta temporada 2015-2016 no podran continuar la seva activitat com a equip federat.

Partit de la temporada passada (FOTO: Jesús Torres)
Partit de la temporada passada (FOTO: Jesús Torres)


La falta de jugadors i d'entrenador, han sigut els principals motius pels quals els responsables de l'entitat no s'han vist amb suficient força per continuar aquesta temporada. L'entrenador que fins ara havia portat l'equip riudomenc, Toni Malla, ha plegat després d'un cicle de tres temporades ja que es volia intentar un canvi de projecte i de renovació de l'equip. Tal i com explica el president de l'entitat, Albert Gras "alguns jugadors han plegat per motius personals o per desavinences i no teníem suficients efectius per encarar una temporada tan llarga". El finançament econòmic també era complicat per al club. La subvenció que es rebia de l'Ajuntament de Riudoms servia per fer front bàsicament al lloguer de la pista pel Pavelló Municipal per als entrenaments i el club i els jugadors havien de sufragar les despeses de la competició: arbitratges, llicències, inscripcions, desplaçaments, etc.

Tot i això, l'entitat no s'ha dissolt i els actuals membres de la junta tenen previst, cara la temporada 2016-2017 recuperar l'escola base del CH Riudoms, "no volem que es perdi aquest esport amb tanta història a Riudoms", explica Gras. Alguns dels jugadors riudomencs jugaran durant aquesta temporada a diferents d'handbol de la zona, com per exemple el CH Ascó.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.