La JNC celebra el Consell Nacional al Casal Riudomenc

Les Joventuts Nacionalistes de Catalunya (JNC) va celebrar el Consell Nacional de la organització el passat dissabte 6 de juny al Teatre Auditori del Casal Riudomenc.

Jesús Torres

Vitivinicultor

Archivo-13-6-15-23-46-54.jpeg
Archivo-13-6-15-23-46-54.jpeg
La JNC és una organització "juvenil, nacionalista i catalana" vinculada a Convergència Democràtica de Catalunya. Actualment, a Riudoms, hi ha una secció local de la JNC, encapçalada pel regidor Sergi Pedret. Els consells nacionals de l'organització, que són els espais on es decideixen les campanyes, es duen a terme regularment per totes les zones de la geografia catalana. Segons ha explicat Sergi Pedret "per la referència que representa Riudoms dintre de la JNC i de CDC es va proposar celebrar-lo al nostre poble".

L'alcalde de Riudoms Josep M Cruset va fer el discurs de benvinguda (FOTO: cedida)
L'alcalde de Riudoms Josep M Cruset va fer el discurs de benvinguda (FOTO: cedida)


La JNC Riudoms va acollir aquest Consell Nacional que va aplegar fins a 200 membres dels quadres territorials del país. Durant l'acte, es va presentar el nou secretari general Sergi Miquel, que el passat abril de 2014 va participar en un debat a Riudoms sobre joventut. Miquel, en el seu discurs, va fer referències a la situació política actual, on va destacar "la importància d'aglutinar el màxim de persones al procés" i també va recordar el treball de les JNC "més de 1500 joves han participat a les llistes de CiU en les eleccions municipals".

L'alcalde de Riudoms, Josep M Cruset, que també és ex-membre de les JNC, va donar la benvinguda als assistents al consell nacional. En el seu discurs va destacar que "el 27-S tenim el repte de la nostra vida i no hi haurà segona partida, és la última carta".

 

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.