El 3x3 de bàsquet aplega més de 150 participants

L'edició d'aquest 2015 del 3x3 de bàsquet de Riudoms, que per primera vegada ha estat organitzada pel Club Bàsquet Riudoms, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Riudoms, ha aplegat 34 equips i un total de 153 participants.

Jesús Torres

Vitivinicultor

portada.jpg
portada.jpg
Concurs de triples (Foto: Kevin Acosta)
Concurs de triples (Foto: Kevin Acosta)


El 3x3 és una modalitat d'adaptació del bàsquet on dos equips, formats per 3 jugadors cadascun, disputen un partit de bàsquet en una única cistella. Els equips, formats per un total de 6 jugadors, disputen dues parts de 7 minuts. Des de fa uns anys, aprofitant els actes de l'Estiu Esportiu, s'han organitzat torneigs d'aquesta modalitat a Riudoms.

En l'edició d'aquest 2015, que ha tingut lloc aquest passat diumenge 12 de juliol al Pavelló Municipal de Riudoms, el Club Bàsquet Riudoms ha organitzat el torneig. Superant la participació d'altres anys, s'han inscrit fins a 34 equips de les diferents modalitats (masculí, femení, mixt i infantil) amb un total de 153 participants. Aquest augment de participació va dur a l'organització a dividir el torneig en dos torns, un al matí i un a la tarda, per tal de poder disputar totes els partits.

Partits del torneig de la tarda (Foto: Kevin Acosta)
Partits del torneig de la tarda (Foto: Kevin Acosta)


Durant el matí es van disputar els partits de la categoria masculí, que tenien lloc simultàniament en les 4 pistes interiors del Pavelló. L'equip guanyador del torneig masculí del matí va ser el dels Malvados, un conjunt de turistes cubans que es van imposar amb un alt nivell basquetbolístic. Després dels partits i va haver el torneig de triples, una disciplina o en individualment els jugadors posen a prova la seva punteria, on es va proclamar guanyador l'Antonio Sarita.

Durant la tarda, es van disputar les categories de femení, mixt, infantil i una segona ronda de masculí. El trofeu de la categoria de masculí se'l va endur l'equip de Les Borges Dracs 1991, en la categoria femení les Chicago me limpio i en la categoria infantil els CB Piti.

Equip guanyador de la categoria femenina (Foto: Kevin Acosta)
Equip guanyador de la categoria femenina (Foto: Kevin Acosta)


El concurs de triples de la tarda se'l va endur la jugadora Anais Muñoz. Durant tota la jornada, molts aficionats van acudir al Pavelló per veure els diferents partits. Al final de l'acte, es va fer un sorteig de material de bàsquet i del FC Barcelona cedit per la Penya l'Avellana Blaugrana.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.