Església de Riudoms

Per què has de donar suport al projecte?

Periodisme de qualitat

Publiquem informació plural, veraç i contrastada. Treballem per a un periodisme rigorós i de qualitat

Independència i neutralitat

Fem la nostra tasca al marge de qualsevol interferència política o social. No depenem de ningú per fer la nostra feina i som l'única plataforma independent d'aquest tipus a Riudoms.

Som l'enciclopèdia del poble

L'Om documenta el dia a dia del poble, esdevenint una autèntica enciclopèdia de Riudoms. Quan algú necessita consultar una dada del nostre passat recent, la busca a les pàgines de L'Om. Volem continuar escrivint la història del nostre poble: una tasca fonamental per al present però també per al futur.

Un llegat de 55 anys d'història

Portem 600 números a l'esquena i 55 anys d'història. Som una entitat amb una llarga trajectòria però també un llegat immens en forma d'arxiu de revistes, fotografies i documents. Tenim un patrimoni d'un valor incalculable, no només per a la pròpia entitat, sinó també per a tot Riudoms.

Únic mitjà generalista de proximitat

A escala nacional és habitual veure diversos mitjans que tracten les mateixes notícies. Però a escala local no: som imprescindible perquè som l'únic mitjà que fa aquesta tasca a Riudoms!

Posem en valor el talent del poble

A Riudoms són moltes les entitats que tiren endavant projectes o les persones que tenen històries curioses per explicar. Traiem a la llum el talent de la gent del poble i t'expliquem què fan els teus veïns!

Lectura profunda i reposada

A la nostra web o a les xarxes socials, apostem per la immediatesa. A les pàgines de la revista L'Om, per una lectura tranquil·la i pausada. Tractem els temes en profunditat perquè et puguis regalar una estona de lectura reposada.

Som una entitat sense ànim de lucre

Som una entitat més del nostre poble, com tantes i tantes altres. Treballem per aconseguir recursos que facin sostenible l'associació, però tot allò que aconseguim serveix per fer encara més gran el projecte i tirar endavant noves iniciatives!

Anem molt més enllà

A part de mantenir viva una revista i una web, fem moltes més coses: publiquem llibres de divulgació històrica, col·laborem amb altres entitats, organitzem actes, treballem la cobertura de les eleccions municipals, organitzem el debat electoral, i un llarg etcètera.

Amb L'Om, fem poble!

Dia a dia, mes a mes, fem poble. Parlem amb els veïns, expliquem la tasca que fan les entitats, sortim al carrer i t'expliquem què hi passa.

Aconsegueix
la teva bossa!

Amb qualsevol modalitat de subscripció podràs obtenir una bossa de tela, però si ja ets subscriptor la podràs aconseguir de les següents maneres:

 • Al nostre local els dilluns de 15 a 17h
 • Parades de Sant Jordi o la Fira
Aconsegueix la teva bossa!

Modalitats de subscripció

Amic
de l'Om

18€ anuals

(un pagament a l'any)

Avantatges:

 • Dones suport al projecte de L'Om
 • Et regalem la nova bossa i la revista en curs
 • Tens descomptes per a la compra dels llibres que publiquem a l'entitat

Subscriptor
de l'Om

45€ anuals

(un pagament a l'any)

Avantatges:

 • Reps la revista cada mes a casa
 • Dones suport al projecte de L'Om
 • Et regalem la nova bossa i la revista
  en curs
 • Et regalem l'últim llibre publicat per
  L'Om i tots els nous llibres que
  publiquem a partir d'ara

Subscriu-te!

Amb tu, la revista és possible

Subscripció seleccionada:

Tens dubtes?

Contacta amb nosaltres