Església de Riudoms

Per què has de donar suport al projecte?

Periodisme de qualitat

Publiquem informació plural, veraç i contrastada. Treballem per a un periodisme rigorós i de qualitat

Independència i neutralitat

Fem la nostra tasca al marge de qualsevol interferència política o social. No depenem de ningú per fer la nostra feina i som l'única plataforma independent d'aquest tipus a Riudoms.

Som l'enciclopèdia del poble

L'Om documenta el dia a dia del poble, esdevenint una autèntica enciclopèdia de Riudoms. Quan algú necessita consultar una dada del nostre passat recent, la busca a les pàgines de L'Om. Volem continuar escrivint la història del nostre poble: una tasca fonamental per al present però també per al futur.

Un llegat de 55 anys d'història

Portem 600 números a l'esquena i 55 anys d'història. Som una entitat amb una llarga trajectòria però també un llegat immens en forma d'arxiu de revistes, fotografies i documents. Tenim un patrimoni d'un valor incalculable, no només per a la pròpia entitat, sinó també per a tot Riudoms.

Únic mitjà generalista de proximitat

A escala nacional és habitual veure diversos mitjans que tracten les mateixes notícies. Però a escala local no: som imprescindible perquè som l'únic mitjà que fa aquesta tasca a Riudoms!

Posem en valor el talent del poble

A Riudoms són moltes les entitats que tiren endavant projectes o les persones que tenen històries curioses per explicar. Traiem a la llum el talent de la gent del poble i t'expliquem què fan els teus veïns!

Lectura profunda i reposada

A la nostra web o a les xarxes socials, apostem per la immediatesa. A les pàgines de la revista L'Om, per una lectura tranquil·la i pausada. Tractem els temes en profunditat perquè et puguis regalar una estona de lectura reposada.

Som una entitat sense ànim de lucre

Som una entitat més del nostre poble, com tantes i tantes altres. Treballem per aconseguir recursos que facin sostenible l'associació, però tot allò que aconseguim serveix per fer encara més gran el projecte i tirar endavant noves iniciatives!

Anem molt més enllà

A part de mantenir viva una revista i una web, fem moltes més coses: publiquem llibres de divulgació històrica, col·laborem amb altres entitats, organitzem actes, treballem la cobertura de les eleccions municipals, organitzem el debat electoral, i un llarg etcètera.

Amb L'Om, fem poble!

Dia a dia, mes a mes, fem poble. Parlem amb els veïns, expliquem la tasca que fan les entitats, sortim al carrer i t'expliquem què hi passa.

Aconsegueix
la teva bossa!

Tant si ja ets subscriptor com si t'apuntes a una de les dues modalitats de subscripció a partir d'ara, pots recollir la teva bossa:

 • Al nostre local els divendres de 15 a 17h
Aconsegueix la teva bossa!

Modalitats de subscripció

Amic
de l'Om

18€ anuals

(un pagament a l'any)

Avantatges:

 • Dones suport al projecte de L'Om
 • Et regalem la nova bossa i la revista en curs
 • Tens descomptes per a la compra dels llibres que publiquem a l'entitat

Subscriptor
de l'Om

45€ anuals

(un pagament a l'any)

Avantatges:

 • Reps la revista cada mes a casa
 • Dones suport al projecte de L'Om
 • Et regalem la nova bossa i la revista
  en curs
 • Et regalem l'últim llibre publicat per
  L'Om i tots els nous llibres que
  publiquem a partir d'ara

Subscriu-te!

Amb tu, la revista és possible

Subscripció seleccionada:

Tens dubtes?

Contacta amb nosaltres