Qui som?

Femsafareig.cat va néixer el 30 de juny de 2011 com un nou portal d’informació de Riudoms, al Baix Camp. Anys enrere, abans de l’arribada de les rentadores, els safarejos eren espais públics on es feia la bugada, lloc de trobada de moltes dones per rentar la roba i per comentar tot allò que es movia pel poble. A partir d’aquesta idea, la de parlar i explicar què passava al nostre entorn, un grup de joves vam posar nom a un projecte que pretenia omplir el buit de la informació i l’actualitat de Riudoms a Internet i a les xarxes socials.

L’estiu de 2013, al projecte informatiu de femsafareig.cat s’hi afegeix la revista L’Om, nascuda el 1968 i convertida en una de les publicacions locals de referència de Riudoms. Les dues plataformes caminen ara juntes combinant els avantatges de cadascuna: la immediatesa i la versatilitat del món digital amb la profunditat i la lectura reposada de la premsa en paper, en un projecte desinteressat i sense ànim de lucre.

 

L'equip

Lluís Bages

Lluís Bages

Redactor

Arnau Castro

Arnau Castro

Redactor

Elena Domingo

Elena Domingo

Redactora

Paula Montalvo

Paula Montalvo

Redactora

Jesús Torres

Jesús Torres

Redactor

David Carrascosa

David Carrascosa

Desenvolupador web

Rafel Mas

Rafel Mas

Tresorer

Arnau Olesti

Arnau Olesti

Dissenyador gràfic

 

Voleu col·laborar amb nosaltres? Si voleu enviar-nos informació referent a Riudoms, articles d’opinió, fotografies o qualsevol altre contingut que considereu interessant, podeu utilitzar el nostre formulari de contacte, escriure’ns un correu a info@femsafareig.cat o contactar-nos a través de Facebook, Twitter o Instagram.

Femsafareig.cat no es fa responsable de les opinions dels articulistes ni comparteix necessàriament les opinions manifestades. Només els autors signants en són responsables.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.