Presentació de Gent del Llamp al Casal Riudomenc

El programa de Canal Reus Televisió Gent del Llamp va presentar la seva nova temporada ahir divendres 29 de gener a l’auditori del Casal Riudomenc.

Jesús Torres

Vitivinicultor

Eudald Salvat, representant de “El Trencadís“, explica la tasca de l’associació riudomenca. (Foto: Carles Viñuales)
Eudald Salvat, representant de “El Trencadís“, explica la tasca de l’associació riudomenca. (Foto: Carles Viñuales)

La dita popular gent del camp, gent del llamp! va servir com a títol del programa que va desenvolupar la temporada passada Canal Reus TV. A partir de reportatges que passen pels 27 pobles del Baix Camp, s’explica l’esperit de la gent de la comarca entrevistant-ne una de les seves entitats. Aquest és un projecte que desenvolupen estudiants de l’àmbit de la comunicació i en la primera temporada, va comptar en el seu equip amb el riudomenc, i membre de FemSafareig, Arnau Castro.

La segona temporada d’aquest programa, que tornarà a passar per totes les vil·les de la nostra comarca, va ser presentada al Casal Riudomenc en una gala on es va fer un avenç del que es podrà anar veient durant aquest 2016. A més, va comptar amb la intervenció d’algunes de les entitats protagonistes, amb actuacions de la batucada Batukat de Castellvell del Camp, la Coral Albada de Maspujols, el grup d’havaneres Entre Ones de l’Hospitalet de l’Infant i el Coro Rociero ‘Arena del Camino’ de Mont-roig del Camp. El Cor Singers de l’Escola Municipal de Música de Riudoms també va oferir una interpretació.

L’acte, que va ser presentat pels periodistes del canal reusenc Sílvia Sagalà i Jaume Vich també va comptar amb la intervenció de l’alcalde riudomenc Josep M Cruset, el president del Consell Comarcal Joaquim Calatayud i el conseller d’interior Jordi Gené. L’episodi que tractarà sobre el nostre poble, estarà enfocat al treball de l’Associació “El Trencadís”, que va ser explicada pel representant de l’entitat Eudald Salvat durant l’acte.

Aquesta segona temporada de Gent del Llamp començarà el proper divendres 5 de febrer a les 21:30h. Podreu tornar a veure la gala d’ahir a Canal Reus TV avui a les 11 de la nit, diumenge a les 14:30 i dilluns a les 12:00. També podeu veure el capítol de la temporada passada que va tractar sobre el Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar.

 

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.