• Portada

Continua la polèmica pel pressupost d'una nova pista de tennis

La construcció d'una nova pista de tennis amb un pressupost de 120.000 euros va ser un dels temes que va generar més debat en el ple municipal extraordinari del passat 2 de novembre, quan es va fer la quarta modificació de crèdits del pressupost de l'Ajuntament per l'any 2020.

La pista de tennis actual, a l'esquerra de la imatge, i terrenys on es construïa la nova pista prevista en el pressupost

L’Ajuntament celebra el primer ple telemàtic

Dijous 16 de juliol, el ple de l’Ajuntament de Riudoms va celebrar la primera sessió telemàtica de la seva història. Va ser un ple ordinari on es van tractar, entre altres temes, les mocions locals presentades pels grups municipals i, també, la situació de la depuradora municipal.

Regidors participant en el ple telemàtic (FOTO: Cedida)

El Ple aprova diverses mesures econòmiques per fer front a l’impacte de la pandèmia

El Ple va celebrar dilluns passat, 29 de juny, la primera sessió des de l’inici de la crisi sanitària. Va ser una convocatòria extraordinària que va servir per aprovar diverses mesures econòmiques, amb l’objectiu de poder fer front a les conseqüències provocades pel coronavirus. Es van derogar, per exemple, les taxes de les terrasses dels bars, i es van aprovar les bases per a la concessió de subvencions directes al sector comercial i empresarial.

La sala de plens durant la celebració de la sessió (FOTO: Elena Domingo)

Constituït el nou Ple de l’Ajuntament de Riudoms

Avui, a les 12 del migdia, ha començat la constitució del nou Ple de l’Ajuntament de Riudoms, resultat de les eleccions del passat 26 de maig. Tal i com s’esperava, Sergi Pedret també ha estat escollit alcalde per la propera legislatura.

Sessió de constitució del nou plenari (FOTO: Paula Montalvo)

El PSC presenta la seva candidatura a Riudoms

En un acte a la sala d’actes de la Casa de Cultura, els socialistes van presentar les bases de la seva proposta per a les properes eleccions municipals a Riudoms. Hi van participar Rosa Maria Ibarra, diputada al Parlament i cap de llista pel PSC a Valls, i Joan Ruiz, diputat socialista al Congrés.

Assistents a l’acte a la Sala de Cultura (FOTO: Elena Domingo)
Fes-te subscriptor!
El més llegit

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.