• Portada

Torna la Consulta de Riudoms

Igual que en les darreres edicions de la Fira de l’Avellana, el govern de l’Ajuntament de Riudoms ha convocat una consulta per tal que els riudomencs “expressin la seva opinió sobre diferents temes de caràcter local”.

Un espai per als grups municipals: una problemàtica tancada després de més de 10 anys

Des del mes d’agost, els diferents grups polítics riudomencs disposen d’un despatx en dependències municipals, a l’Epicentre Gaudí. La petició d’espais s’ha resolt a l’inici d’aquesta legislatura després de més de 10 anys, quan ERC va començar a demanar un lloc on poder portar a terme les diferents activitats dels grups municipals. El Síndic de Greuges, organisme on van acudir els republicans l’abril de 2014, recull la resolució de la queixa a l’Informe al Parlament 2015.

Façana de l’Epicentre Gaudí

Els nomenaments marquen el primer Ple extraordinari de la legislatura

Aquest dimarts 7 de juliol es va celebrar el primer Ple extraordinari de la desena legislatura de l’Ajuntament de Riudoms. El Ple va servir per aprovar el cartipàs municipal, amb els nomenaments de la Junta de Govern Local, les Comissions Informatives, el Patronat Municipal de la Fira de l’Avellana, la Fundació Gaudí o les entitats públiques empresarials Riudoms Gestió i Riudoms Serveis. La organització municipal es pot consultar completa en el següent enllaç.

Imatge del primer Ple extraordinari de la legislatura (FOTO: Cedida)
El més llegit

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.