El Ple aprova una moció per a la millora del transport públic interurbà

La iniciativa, presentada per la CUP, va rebre el suport de tots els grups.

Parada autobus Riudoms
Parada autobus Riudoms

A l'última sessió ordinària, celebrada el 20 de gener, el ple de l'Ajuntament va aprovar una moció per a la millora del transport públic interurbà. La iniciativa, presentada per la CUP, va rebre el suport de tots els grups,

La moció insta la Generalitat i l'Autoritat Territorial de la Mobilitat del Camp de Tarragona (ATM) a millorar el servei de transport públic. Concretament, a incrementar la freqüència de pas de la línia actual per Riudoms (Pratdip-Tarragona), a facilitar l'accés als vehicles per part de persones amb mobilitat reduïda i cotxets, i a millorar les condicions de les parades a Riudoms, que en alguns casos no disposen de marquesines o no tenen els horaris ben senyalitzats. Segons la CUP, l'adaptació dels horaris, l'increment de freqüències i unes tarifes més assequibles "suposaria  una millora de les possibilitats de desenvolupament de les persones i també un gran avenç per a la mobilitat en transport públic, especialment per a aquelles persones que no poden, o no volen, utilitzar el transport privat".

Entre altres, la moció també demana a l'Ajuntament que estudiï la possibilitat de modificar la circulació a l'avinguda Pau Casals, o de trobar una ruta alternativa, perquè és una via molt transitada i sovint, amb el pas de l'autobús, es produeixen situacions d'embús i de perill.

Al ple del 20 de gener també es va ratificar la dissolució i liquidació de la Fundació Gaudí.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.