Clara Ponsatí presenta a Riudoms el llibre 'Molts i ningú'

Va conversar sobre els fets que van passar abans i després de l'1 d'octubre, la seva experiència a l'exili i les perspectives de futur per al conflicte català

Elena Domingo

Periodista

La Sala Multiús durant la presentació del llibre de Clara Ponsatí
La Sala Multiús durant la presentació del llibre de Clara Ponsatí

La Sala Multiús del Casal Riudomenc va acollir el passat 28 d'abril la presentació del llibre Molts i ningú, de Clara Ponsatí, en un acte organitzat per Riudoms per la Independència - ANC. Davant d'unes 30 persones i connectada en remot des de Brussel·les, l'ex consellera d'Ensenyament va conversar amb el periodista riudomenc Joan Maria Claveguera sobre els fets que van passar abans i després de l'1 d'octubre, la seva experiència a l'exili i les perspectives de futur per al conflicte català.

"El meu desig era explicar-me més enllà del personatge públic que es coneix arran del procés", va assegurar Ponsatí. Segons Claveguera, el resultat és un llibre que atrapa molt, amb un estil que és com la seva autora: "clar, concís i directe".

Durant la presentació, Ponsatí va donar la seva opinió sobre alguns dels fets ocorreguts després de l'1 d'octubre o de les eleccions del 21 de desembre de 2017. Va qualificar de "desengany" no haver investit Puigdemont el gener de 2018. "Tot el posterior és conseqüència d'aquell error", va assegurar. També va explicar que si tornés enrere en el temps "tornaria a fer" el mateix, però que "procuraria fer-ho millor". Ponsatí també va expressar l'esperança que torni la mobilització independentista al carrer: "Les bases de l'independentisme són més sòlides que el que es veu ara al Parlament. Han malbaratat el 52%". Finalment, sobre un possible retorn a Catalunya , va dir que encara no hi ha cap decisió presa.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.