La regidora Núria Mas renuncia als seus càrrecs a l'Ajuntament

Núria Mas era primera tinent d'alcalde, i com a regidora era responsable de les àrees de Dinamització Social i de Seguretat Ciutadana, que inclouen Joventut i Lleure, Entitats, Igualtat, Salut, Seguretat Ciutadana i Mobilitat

Núria Mas en una fotografia d'arxiu
Núria Mas en una fotografia d'arxiu

Aquest mes de maig, la regidora Núria Mas va anunciar que renunciava als seus càrrecs a l'Ajuntament per motius personals i professionals. En un comunicat distribuït a través de les xarxes socials de Junts per Riudoms, la formació de govern va anunciar que l'alcalde Sergi Pedret assumiria les seves responsabilitats de manera provisional a l'espera de la reorganització del govern.

De moment no s'ha fet pública encara aquesta reorganització, ni com quedarà modificat el cartipàs municipal. El número vuit en la llista de titulars de Junts per Riudoms, després dels regidors en actiu, és Francesc Mestre Pellicé.

Núria Mas era primera tinent d'alcalde, i com a regidora era responsable de les àrees de Dinamització Social i de Seguretat Ciutadana, que inclouen Joventut i Lleure, Entitats, Igualtat, Salut, Seguretat Ciutadana i Mobilitat.

En el comunicat, la regidora va assegurar que reincorporar-se de manera presencial a la seva feina és el motiu principal que li impedeix tenir temps per les tasques a l'Ajuntament. "Amb la tornada a la normalitat, després de la pandèmia, he pogut comprovar que el temps del qual disposo no és prou per dedicar-me a les meves obligacions amb les quals em vaig comprometre", afirmava. L'alcalde Sergi Pedret va reconèixer la tasca duta a terme per la regidora durant aquest mandat.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.