El Ple aprova una moció que demana elaborar un pla de convivència i nova ciutadania

Aquest document hauria de definir accions per tal que l'Ajuntament treballi a favor de la inclusivitat

Imatge del Ple municipal del 17 de març
Imatge del Ple municipal del 17 de març

El Ple de l'Ajuntament de Riudoms celebrat el passat 17 de març va aprovar per unanimitat una moció presentada conjuntament pels grups municipals d'Esquerra i la CUP que instava al govern a encarregar l'elaboració d'un Pla de convivència i nova ciutadania. Aquest document hauria de definir accions per tal que l'Ajuntament treballi a favor de la inclusivitat, per afavorir el reconeixement de la diversitat cultural del municipi i per potenciar el sentiment de pertinença a Riudoms i al país.

En la moció aprovada es proposen mesures concretes que es podrien iniciar properament, com ara incrementar l'oferta i la difusió dels cursos de català, posar en marxa un servei d'acollida municipal per a les persones nouvingudes o crear una taula d'interculturalitat on es pugui debatre sobre problemàtiques i necessitats del poble.

En el Plenari també es va aprovar la segona modificació de crèdits del pressupost de 2022 amb el vot a favor de l'equip de govern i l'abstenció de l'oposició. En la modificació s'incrementa la partida destinada a les obres de rehabilitació de la segona planta de les Escoles Velles, ja que l'actual escalada de preus ha comportat que s'hagi hagut de tornar a licitar el projecte. Per fer front a aquesta dotació, s'ha tret, entre d'altres, la partida destinada a les obres per millorar l'accessibilitat a la Casa de la Vila i instal·lar-hi un ascensor.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.