• Portada

S'aproven els pressupostos pel 2012

El passat 29 de desembre en sessió extraordinària es van aprovar els pressupostos de l'any 2012 amb els vots favorables de Convergència i Unió (CiU) i les abstencions dels dos grups a l'oposició, Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), que ascendeixen a 5.407.725€.

Façana de l'Ajuntament (FOTO: Gilbert Molons)

Les discrepàncies en les ordenances fiscals marquen el Ple de desembre

El Ple municipal ordinari del mes de desembre, celebrat ahir al vespre, va estar marcat per la modificació en les ordenances fiscals de l’any vinent. En el Ple, també es van tractar altres temes com l’adhesió de Riudoms a l’Associació de municipis per la Independència o l’aprovació del Reglament d’Honors. Els pressupostos municipals per l’any 2012 es debatran en un Ple Municipal extraordinari el dijous 29 de desembre.

Ajuntament de Riudoms (FOTO: Gilbert Molons)

Els veïns de l'Hort del Coques indignats

Diumenge 20 de novembre, en algunes cases del carrer sant Sebastià van aparèixer pancartes amb els missatges “Una solució raonable per l'Hort del Coques” o “60 pisos a l'Hort del Coques, la misèria de 8 famílies”. La protesta s'emmarca dins d'un conflicte urbanístic que va començar l'any 2007.

Pancarta a un balcó del carrer sant Sebastià (FOTO: Gilbert Molons)

El possible 20-N riudomenc

El proper diumenge els ciutadans de l'Estat espanyol tenen el dret de votar per tal d'escollir els seus representants al Parlament espanyol (Congrés dels Diputats i Senat). Segons la majoria de les enquestes dels diversos mitjans de comunicació del país, es produirà un canvi en l'arc parlamentari i, de retruc, un canvi del partit al govern. Per tant, la gran incògnita és per quina majoria pot vèncer el Partit Popular (PP) i si aconseguirà la majoria absoluta, com ja ho va fer Aznar a la seva segona legislatura.

Tendència de vot (GRÀFIC: Gilbert Molons)

L'economia i l'actualitat catalana marquen el primer Ple municipal de la tardor

Demà, 6 d'octubre, a les 7 del vespre se celebrarà a l’Ajuntament el primer Ple municipal del curs 2011-2012. L’ordre del dia se centrarà, sobretot, en temes econòmics pendents, com l’aprovació de la liquidació dels polèmics comptes de l’any 2010. La defensa de la llengua catalana i l’homenatge a Heribert Barrera també hi tindran cabuda, amb tres mocions consensuades entre els grups municipals.

Façana de l'Ajuntament (FOTO: Cedida)

Les institucions riudomenques no pengen l'estelada

En motiu del centenari de la creació de l'estelada, 1908 per Vicenç Albert Ballester , l'any 2008 es va iniciar una campanya perquè els ajuntaments de Catalunya pengessin la bandera estelada durant la Diada Nacional i la seva vigília. Així doncs des del 2008 ja són d'un centenar de consistoris que l'han penjada.

Fotografia de l'Ajuntament (FOTO: Cedida)

Riudoms a la llista de Salgado

Pertany a una llista de 140 municipis catalans que encara no han presentat la liquidació de 2010 al Ministeri d'Economia. Tot i que segons Josep Mª Cruset, l'Ajuntament ho presentarà aviat.

Fotografia de la Ministra d'Economia, Elena Salgado. (FOTO:Cedida)
Fes-te subscriptor!
El més llegit

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.