• Portada

El possible 20-N riudomenc

El proper diumenge els ciutadans de l'Estat espanyol tenen el dret de votar per tal d'escollir els seus representants al Parlament espanyol (Congrés dels Diputats i Senat). Segons la majoria de les enquestes dels diversos mitjans de comunicació del país, es produirà un canvi en l'arc parlamentari i, de retruc, un canvi del partit al govern. Per tant, la gran incògnita és per quina majoria pot vèncer el Partit Popular (PP) i si aconseguirà la majoria absoluta, com ja ho va fer Aznar a la seva segona legislatura.

Tendència de vot (GRÀFIC: Gilbert Molons)

L'economia i l'actualitat catalana marquen el primer Ple municipal de la tardor

Demà, 6 d'octubre, a les 7 del vespre se celebrarà a l’Ajuntament el primer Ple municipal del curs 2011-2012. L’ordre del dia se centrarà, sobretot, en temes econòmics pendents, com l’aprovació de la liquidació dels polèmics comptes de l’any 2010. La defensa de la llengua catalana i l’homenatge a Heribert Barrera també hi tindran cabuda, amb tres mocions consensuades entre els grups municipals.

Façana de l'Ajuntament (FOTO: Cedida)

Les institucions riudomenques no pengen l'estelada

En motiu del centenari de la creació de l'estelada, 1908 per Vicenç Albert Ballester , l'any 2008 es va iniciar una campanya perquè els ajuntaments de Catalunya pengessin la bandera estelada durant la Diada Nacional i la seva vigília. Així doncs des del 2008 ja són d'un centenar de consistoris que l'han penjada.

Fotografia de l'Ajuntament (FOTO: Cedida)

Riudoms a la llista de Salgado

Pertany a una llista de 140 municipis catalans que encara no han presentat la liquidació de 2010 al Ministeri d'Economia. Tot i que segons Josep Mª Cruset, l'Ajuntament ho presentarà aviat.

Fotografia de la Ministra d'Economia, Elena Salgado. (FOTO:Cedida)
Fes-te subscriptor!
El més llegit

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.