Josep Maria Cruset, candidat a liderar CDC al Camp de Tarragona

El congrés regional dels nacionalistes es farà el proper 17 de març a Cambrils, abans del congrés que la formació farà a nivell nacional a Reus el cap de setmana del 24 i el 25 de març.

Josep Maria Cruset (FOTO: delCamp.cat)
Josep Maria Cruset (FOTO: delCamp.cat)
L'alcalde de Riudoms podria ser el nou cap de files dels convergents al Camp de Tarragona. Albert Batet, actual alcalde de Valls, que també havia sonat com a possible president de la federació, no es presentarà i podria tenir pes específic en la nova executiva nacional de Convergència com a futur responsable de política municipal.Josep Maria Cruset, alcalde de Riudoms amb majoria absoluta, es presentarà per ser el futur president de la federació de CDC al Camp de Tarragona en el proper mandat.

Josep Maria Cruset (FOTO: delCamp.cat)
Josep Maria Cruset (FOTO: delCamp.cat)


Quim Nin, actual president i delegat del Govern, no pot repetir ja que ha esgotat els dos mandats que permeten els estatuts dels nacionalistes.

Podeu llegir l'article sencer a delCamp.cat

 

Actualització 01/02/2012 - 11:15h - FemSafareig.cat

En declaracions a FemSafareig, Josep Mª Cruset ha informat que la motivació que l'ha portat a presentar-se com a candidat han estat les ganes de que CDC millori els resultats al Camp de Tarragona en les poblacions on encara no hi té tant de pes alhora que conservi el que té en les actuals.

Cruset ha informat que en les proximes setmanes anirà perfilant la llista de companys presents a la seva candidatura, en la qual "a priori no hi haurà ningú més de Riudoms".

L'alcalde també ha destacat que aquest fet no canvia en res les seves responsabilitats dins el consistori riudomenc ja que fa quatre anys que ja forma part de l'Executiva de la Federació. En cas de sortir escollit, Josep Mª Cruset  ha assegurat que deixarà la seva representació al Comité Comarcal de CDC i això permetrà que pugui dedicar més temps a les altres responsabilitats i obligacions.



Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.