• Portada

Lluís Bages

Lluís Bages

Periodista i Politòleg

El Ple aprova una moció en contra la sentència del Tribunal Suprem

El Ple de l’Ajuntament de Riudoms va aprovar ahir en sessió extraordinària una moció contrària a la recent sentència del Tribunal Suprem contra els polítics independentistes per una àmplia majoria, amb l’únic vot en contra del regidor del PSC. La moció exposava el rebuig a la sentència, reclamant la llibertat i amnistia de tots els presos reafirmant el caràcter pacífic del poble català i el compromís del plenari amb el dret a l’autodeterminació.

Concentració a la plaça de l’Om (FOTO: Lluís Bages)

Un llibre per endinsar-se en el Riudoms medieval

Entendre la nostra història amb informacions i dades fins ara inèdites. Aquesta és la vocació de Els orígens de la vila de Riudoms (segles XII-XIV),  una nova publicació de l’historiador riudomenc Joan Torres Domènech amb la col·laboració de l’historiador reusenc Jordi Morelló Baiget.

L’autor del llibre, Joan Torres, signant exemplars a la porta de la Parròquia (FOTO: Cedida)

L’Om 530: El fil vermell

“Un fil vermell invisible connecta aquells que estan destinats a trobar-se, sense que importi el temps, el lloc o les circumstàncies. El fil vermell pot tensar-se o embolicar-se, però mai podrà trencar-se”. Aquest proverbi asiàtic pot servir com a metàfora per explicar què és l’adopció: un cabdill de fil que es va deixant anar i al final algú n’agafa el cap. Hi ha quelcom que uneix un fill amb una família.

CdIEYJ1WEAA1Usu.jpg
El més llegit

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.