• Portada

Riudoms surt de tapes amb la primera edició de "Les Tapes de Gaudí"

Un total de 15 bars, restaurants, pastisseries i locals nocturns de Riudoms participaran a la primera edició de la ruta Les Tapes de Gaudí, del 24 de novembre al 4 de desembre. Una iniciativa que, coincidint amb les Festes del Beat, combina qualitat i low cost (una beguda i una tapa per 2 euros), amb l’objectiu d’atraure clients als establiments riudomencs.

Exemple d'una tapa salada (FOTO: Cedida)

Riudoms se solidaritza amb la gent gran

  • Ricard Llauradó

Coincidint amb les Festes Quinquennals del Beat, l'Ajuntament de Riudoms ha organitzat per als propers dies un conjunt d'activitats sota el lema "Riudoms solidari amb la gent gran". Per tal que hi puguin participar tots els grups d'edat, les activitats previstes són una gala infantil, una festa jove, un concert i una gala final.

Casal Riudomenc (FOTO: Enric Jódar)

La Ruta del Paisatge dels Genis, sense Riudoms

La ruta dels genis és un itinerari turístic i cultural de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre que vol donar a conèixer els paisatges inspiradors de quatre grans artistes: el Vendrell de Pau Casals, el Mont-roig de Joan Miró, l’Horta de Sant Joan de Pablo Picasso i el Reus d’Antoni Gaudí. El projecte, però, no inclou Riudoms.

Imatge del projecte (FOTO: Cedida)
Fes-te subscriptor!
El més llegit

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.