• Portada

Els Reis Mags d'Orient porten il·lusió i esperança

Ses Majestats van aprofitar l'arribada al municipi per veure de prop tots els nens i nenes que tants  presents els hi havien demanat. També van donar un missatge d'esperança a tots els riudomencs per afrontar el 2012 amb optimisme. La cavalcada va tenir tots els elements característics, però va ser més austera, perquè la Comitiva Reial també ha estat conscient de les dificultats econòmiques que viuen els pobles i ciutats que han visitat.

Els Reig Mags d'Orient saluden al públic a la cavalcada de 2012 (FOTO: Àlex Escoda)

FemSafareig sorteja un lot de productes d'alimentació riudomencs

Durant el Nadal, és molt usual que les famílies busquin productes de qualitat i que es preparin plats típics. La iniciativa impulsada per FemSafareig, el sorteig d'una cistella, pretén animar a tots els riudomencs a continuar buscant la proximitat i la qualitat de les nostres botigues un cop passades les festes. 

Productes que contindrà la cistella, encara provisional

5072 € recaptats per La Marató de TV3

7.575.948 € és la xifra aconseguida enguany per La Marató de TV3. La vintena edició d’aquest programa, dedicada a la regeneració i al trasplantament d’òrgans i teixits, va ser un gran èxit de mobilització ciutadana i de solidaritat. Els habitants de Riudoms també han contribuït a la causa amb diferents activitats programades al poble.

Pancarta habitual en cada edició de La Marató (FOTO: Elena Domingo)

Riudoms ret homenatge a Carles Sentís

Carles Sentís Anfruns va morir el passat 19 de juliol als 99 anys edat. Aquest mes de desembre, coincidint amb el centenari del seu naixement, l'Ajuntament de Riudoms ha posat en marxa els tràmits per declarar-lo fill adoptiu del poble.

Carles Sentís Anfruns (FOTO: Cedida)
Fes-te subscriptor!
El més llegit

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.