• Portada

5072 € recaptats per La Marató de TV3

7.575.948 € és la xifra aconseguida enguany per La Marató de TV3. La vintena edició d’aquest programa, dedicada a la regeneració i al trasplantament d’òrgans i teixits, va ser un gran èxit de mobilització ciutadana i de solidaritat. Els habitants de Riudoms també han contribuït a la causa amb diferents activitats programades al poble.

Pancarta habitual en cada edició de La Marató (FOTO: Elena Domingo)

Riudoms ret homenatge a Carles Sentís

Carles Sentís Anfruns va morir el passat 19 de juliol als 99 anys edat. Aquest mes de desembre, coincidint amb el centenari del seu naixement, l'Ajuntament de Riudoms ha posat en marxa els tràmits per declarar-lo fill adoptiu del poble.

Carles Sentís Anfruns (FOTO: Cedida)

El bar del Casal reobre les seves portes

Josep Llurba, veí riudomenc, ha sigut escollit en el procés concursal de l'Ajuntament de Riudoms per a la concessió del bar del Casal. Llurba, amb una amplia experiència en el món de la hostaleria, va reobrir-lo el passat 19 de novembre.

L'interior del local (FOTO: Jesús Torres)

Riudoms abandona el consorci de la TDCamp

L’Ajuntament va participar el 2006 en la creació de la Televisió Digital del Camp (TDCamp). L’emissora, d’àmbit comarcal, va començar a emetre el 2009, gestionada pel Consorci de la Televisió Digital Local Pública del Camp.

Seu de l'emissora a Cambrils (FOTO: Cedida)

Reobertura del bar "El Cub"

Tant el local, que ja ha albergat diferents negocis relacionats amb l'oci nocturn (Bar Le Mans, Bar Piano's), com el nou propietari, Carles Masdeu (antic Bar Globus), tenen una llarga història local en el sector.

Interior del local (FOTO: Jesús Torres)

Tot a punt per a les Festes Quinquennals

Avui és commemora el naixement del Beat Bonaventura Gran mentre que les Festes Quinquennals s'inicien demà divendres després d'haver realitzat la processó dels fanalets i les dues primeres gales benèfiques que s'enmarquen dins la festivitat del Beat . Aquest cap de setmana es celebren la majoria d'actes destacats, entre ells; la solemne processó, l'homenatge a la gent gran i l'espectacle pirotècnic.

Guarniment de carrers (FOTO: Ajuntament de Riudoms)
Fes-te subscriptor!
El més llegit

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.