• Portada

S'entreguen els Premis Arnau de Palomar 2012

El passat dissabte 2 de juny va tenir lloc a la Casa de Cultura l’acte d’entrega dels Premis Arnau de Palomar 2012. Per vint-i-dosena edició, el CERAP (Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar) va premiar els millors treballs en les modalitats d’Investigació, Pintura, Narrativa Breu i Recull Fotogràfic.

Cartell de la 22a edició

Actes de protesta contra les retallades en educació, tot i el baix seguiment de la vaga

Ahir, 22 de maig, els sindicats del sector educatiu van convocar una vaga estatal per protestar contra les retallades dels governs de la Generalitat de Catalunya i de l'estat espanyol a l'educació. Es tractava de la primera vaga unitària de tot el sector de l'ensenyament, des de les escoles bressol fins a les universitats, i amb el suport dels principals sindicats de professionals i d'estudiants. Al nostre poble ha tingut un seguiment baix tot i els actes de protesta.

Pancartes als vidres de l'escola Beat Bonaventura (FOTO: Lluís Bages)

El CERAP perd la mítica secció d’escacs després de molts anys de joc

  • Ricard Llauradó

La Secció d’escacs impulsada pel CERAP no ha pogut participar aquest any en el Campionat per equips de Catalunya. El requisit d’un mínim de sis jugadors inscrits imposat des de la Federació Catalana i l’abandonament per part de molts jugadors de l’entitat no ha permès continuar en la competició. 

Jordi Ferré impartint una classe als més petits, anys enrere (FOTO: CERAP)
Fes-te subscriptor!
El més llegit

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.