• Portada

L'onada de fred ens porta temperatures gèlides

Dijous passat va començar a arribar a Catalunya l'onada de fred siberià que ha afectat i afectarà Europa durant els propers dies. Provinent de països com Noruega o Suècia, el fred s'allargarà durant tota la setmana vinent i el seu punt àlgid arribarà aquesta matinada, quan els termòmetres tocaran fons.

El fred ha gelat moltes basses i abeurades (FOTO: Elena Domingo)

Els Reis Mags d'Orient porten il·lusió i esperança

Ses Majestats van aprofitar l'arribada al municipi per veure de prop tots els nens i nenes que tants  presents els hi havien demanat. També van donar un missatge d'esperança a tots els riudomencs per afrontar el 2012 amb optimisme. La cavalcada va tenir tots els elements característics, però va ser més austera, perquè la Comitiva Reial també ha estat conscient de les dificultats econòmiques que viuen els pobles i ciutats que han visitat.

Els Reig Mags d'Orient saluden al públic a la cavalcada de 2012 (FOTO: Àlex Escoda)

FemSafareig sorteja un lot de productes d'alimentació riudomencs

Durant el Nadal, és molt usual que les famílies busquin productes de qualitat i que es preparin plats típics. La iniciativa impulsada per FemSafareig, el sorteig d'una cistella, pretén animar a tots els riudomencs a continuar buscant la proximitat i la qualitat de les nostres botigues un cop passades les festes. 

Productes que contindrà la cistella, encara provisional
Fes-te subscriptor!
El més llegit

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.