• Portada

El bar del Casal reobre les seves portes

Josep Llurba, veí riudomenc, ha sigut escollit en el procés concursal de l'Ajuntament de Riudoms per a la concessió del bar del Casal. Llurba, amb una amplia experiència en el món de la hostaleria, va reobrir-lo el passat 19 de novembre.

L'interior del local (FOTO: Jesús Torres)

Riudoms abandona el consorci de la TDCamp

L’Ajuntament va participar el 2006 en la creació de la Televisió Digital del Camp (TDCamp). L’emissora, d’àmbit comarcal, va començar a emetre el 2009, gestionada pel Consorci de la Televisió Digital Local Pública del Camp.

Seu de l'emissora a Cambrils (FOTO: Cedida)

Reobertura del bar "El Cub"

Tant el local, que ja ha albergat diferents negocis relacionats amb l'oci nocturn (Bar Le Mans, Bar Piano's), com el nou propietari, Carles Masdeu (antic Bar Globus), tenen una llarga història local en el sector.

Interior del local (FOTO: Jesús Torres)

Tot a punt per a les Festes Quinquennals

Avui és commemora el naixement del Beat Bonaventura Gran mentre que les Festes Quinquennals s'inicien demà divendres després d'haver realitzat la processó dels fanalets i les dues primeres gales benèfiques que s'enmarquen dins la festivitat del Beat . Aquest cap de setmana es celebren la majoria d'actes destacats, entre ells; la solemne processó, l'homenatge a la gent gran i l'espectacle pirotècnic.

Guarniment de carrers (FOTO: Ajuntament de Riudoms)

Riudoms surt de tapes amb la primera edició de "Les Tapes de Gaudí"

Un total de 15 bars, restaurants, pastisseries i locals nocturns de Riudoms participaran a la primera edició de la ruta Les Tapes de Gaudí, del 24 de novembre al 4 de desembre. Una iniciativa que, coincidint amb les Festes del Beat, combina qualitat i low cost (una beguda i una tapa per 2 euros), amb l’objectiu d’atraure clients als establiments riudomencs.

Exemple d'una tapa salada (FOTO: Cedida)

Riudoms se solidaritza amb la gent gran

  • Ricard Llauradó

Coincidint amb les Festes Quinquennals del Beat, l'Ajuntament de Riudoms ha organitzat per als propers dies un conjunt d'activitats sota el lema "Riudoms solidari amb la gent gran". Per tal que hi puguin participar tots els grups d'edat, les activitats previstes són una gala infantil, una festa jove, un concert i una gala final.

Casal Riudomenc (FOTO: Enric Jódar)
Fes-te subscriptor!
El més llegit

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.