Ja és al carrer l'Om 606!

Hi podreu trobar les notícies que han marcat l'actualitat del nostre poble en les darreres setmanes i algunes entrevistes i reportatges.

L'Om 606
L'Om 606

Ja és al carrer el nou número de l'Om, el 606, on hi podreu llegir l’entrevista a Josep Maria Llaó Franquet, president sortint del CD Riudoms; també l’entrevista a Laia Domènech Llorens, riudomenca i una de les primeres noies escolanes a Montserrat; i un reportatge sobre Francisca Maria Domingo Gispert, que ha estat nomenada ‘Dona Emprenedora 2023’.

L'apartat 'Els anys vint de fa un segle' explora la relació entre el comerciant riudomenc Marc Massó Banach i el polític reusenc Xavier Amorós Solà, mentre que la ruta proposa un itinerari a peu o en bici pels pobles del voltant.

Finalment, hi podreu trobar el recull de les principals notícies que han passat en les darreres setmanes, destacant-se el balanç dels primers quatre mesos del nou govern municipal, l'homenatge a les modistes i cosidores riudomenques dins de la celebració del Dia Internacional de la Dona Rural o la mort del fotògraf vinculat a Riudoms, Francesc Bedmar Blanqué, entre d'altres.

Si voleu rebre la revista a casa, podeu donar suport al nostre projecte i fer-vos subscriptors. De regal obtindreu una bossa de tela, tipus tote bag, amb paraules que identifiquen el parlar riudomenc. 

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.