Ja és al carrer l'Om 609!

Un reportatge fotogràfic sobre el Nadal a Riudoms, la primera part del relat històric dedicat a l'espai de culte de Sant Joan i l'entrevista al riudomenc Joan Carles Virgili Font, president del Club Tennis Taula Ganxets de Reus, destaquen com a principals continguts de la revista

L'Om 609
L'Om 609

Ja podeu llegir el número 609 de l'Om. En aquest exemplar de la revista, el dels mesos de Desembre del 2023 i Gener del 2024, hi podreu trobar una entrevista al riudomenc Joan Carles Virgili Font, qui és el president del Club Tennis Taula Ganxets de Reus.

Un altre contingut que podreu llegir en aquest número 609 és la primera part del reportatge històric dedicat a l'espai de culte de Sant Joan. També hi podreu trobar un reportatge fotogràfic del que ha donat de si les celebracions de les festes de Nadal al poble.

En l'apartat 'Els anys vint de fa un segle' rememorem la figura del metge riudomenc Pompeu Mas Ortiga, mentre que en la retrospectiva, repassem què hi havia a l'Om de fa 25 anys.

Finalment, hi podreu trobar el recull de les principals notícies que han passat en les darreres setmanes, destacant-se l'aprovació del pressupost municipal pel 2024, la presentació del col·lectiu Orgull riudomenc o el descobriment d'un nou tram de la muralla medieval.

Si voleu rebre la revista a casa, podeu donar suport al nostre projecte i fer-vos subscriptors. De regal obtindreu una bossa de tela, tipus tote bag, amb paraules que identifiquen el parlar riudomenc. 

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.