Ja és al carrer l'Om 601

Hi podreu llegir les principals novetats de l'actualitat municipal en el darrer mes, així com les entrevistes a Ricard Gili (Esquerra), Marta Bigas (CUP) i Jose Manuel Hernández (PSC) fent valoració del mandat que estem a punt de tancar

Portada de l'Om 601
Portada de l'Om 601

Ja podeu llegir el número 601 de l'Om. Després de l'entrevista amb l'alcalde Sergi Pedret fent balanç dels darrers quatre anys, en aquesta revista hi podreu trobar les converses als representants dels tres grups a l'oposició valorant els aspectes clau del mandat municipal que està a punt de finalitzar.

Ricard Gili (Esquerra), Marta Bigas (CUP) i Jose Manuel Hernández (PSC) expliquen en les seves respectives entrevistes com han vist l'actuació del govern, la dels altres grups a l'oposició, així com el seu paper al llarg del mandat i quin poble creuen que tindríem ara si haguéssin pogut governar. 

En aquest número de l'Om també hi podreu trobar el recull de les principals notícies ocorregudes en el darrer mes, destacant-se la presentació de la nova gegantona Sebastiana, les commemoracions pel Dia Internacional de la Dona o l'acte de celebració dels 600 números de la revista l'Om.

Si voleu rebre la revista a casa, podeu donar suport al nostre projecte i fer-vos subscriptors. De regal obtindreu una bossa de tela, tipus tote bag, amb paraules que identifiquen el parlar riudomenc. 

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.