L'Om celebra la publicació del número 600!

L'acte va servir per celebrar també que la revista compleix 55 anys d'història, i en fa 10 que l'equip actual de redacció vam agafar les regnes de la revista, amb la publicació del número 501.

Acte de presentació del número 600
Acte de presentació del número 600

L'Om vam celebrar el passat divendres 24 de febrer l'acte de presentació del número 600, a la Sala Multiús del Casal Riudomenc. Va ser una trobada amb antics col·laboradors, amics i lectors de la revista, que també va servir per celebrar altres coses importants que passen aquest 2023: la revista compleix 55 anys d'història, i en fa 10 que l'equip actual de redacció vam agafar les regnes de la revista, amb la publicació del número 501.

Durant l'acte es va parlar de present, de passat i de futur. De present, amb la publicació del número 600: una revista molt participativa per a la qual s'han convocat moltes persones diferents i s'han tirat endavant diverses iniciatives. "Aquesta vegada volíem ser nosaltres qui de forma activa convoquéssim a moltes persones diferents perquè ens ajudessin a omplir les pàgines de la revista", vam explicar durant l'acte. Això s'ha traduït en una portada especial, amb moltes cares diferents; en una foto del mes plena de col·laboradors de la revista de totes les èpoques; i també en continguts força diferents als habituals: amb un seguit de taules rodones amb diferents persones de Riudoms. 

I és que aquest és un dels punts forts d'aquesta revista número 600. En lloc dels reportatges o les entrevistes que fem habitualment, L'Om 600 mira cap al futur i identifica quins són els reptes que té Riudoms com a poble en sis àrees diferents: feminisme, cohesió social, habitatge, cultura, pagesia i comerç local. Per a cadascuna d'aquestes taules hem comptat amb persones que en són expertes, o bé per la seva feina o bé per la seva experiència personal i vital.

Durant l'acte de divendres vam fer un repàs, també, a la història de L'Om. Concretament, a aquests 55 anys des que un grup de joves van decidir tirar endavant una publicació local dedicada 100% a l'actualitat del poble de Riudoms, fins a l'actualitat. I vam entregar un reconeixement a la junta que ens va precedir, formada per Jaume Torres Ferrant, Robert Guerrero Llaberia, Josep Maria Toda Serra, Joan Ramon Corts Salvat, Josep Maria Font Massó, i Antoni Llorens Larrégola, i a Joan Torres Domènech que no formava part de la junta però n'era col·laborador.

Finalment, l'acte va servir també per explicar quines són les perspectives de futur de la revista. En un context econòmic canviant i amb un increment dels preus dels subministres bàsics, l'entitat necessita més suport econòmic per ser viable. És per això que es va presentar en primícia una nova modalitat de subscripció, "Amic de L'Om", i una bossa especial dissenyada per a l'ocasió, amb l'objectiu d'aconseguir que més persones se sumin al projecte i facin possible que L'Om continuï escrivint el dia a dia de Riudoms. Si vols saber quines són aquestes novetats, estigues atent que ben aviat les explicarem a la nostra web i a les xarxes socials!

La celebració va acabar amb un pica-pica per a tots els assistents, que van poder brindar per celebrar la publicació d'aquest número 600 i pel futur de la revista.

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.