El debat electoral organitzat per L'Om - FemSafareig.cat se celebrarà el divendres 19 de maig

En l'acte, que tindrà lloc a les 19.30h al Casal Riudomenc, hi participaran les quatre formacions polítiques que es presenten a les eleccions

Debat electoral 2023
Debat electoral 2023

L'Om - FemSafareig.cat organitza de nou un debat electoral per a les eleccions municipals. El debat serà divendres 19 de maig a dos quarts de vuit del vespre al Casal Riudomenc i comptarà amb les quatre formacions polítiques que es presenten als comicis del 28 de maig: Junts, Esquerra, PSC i PP.

El moderador del debat serà el periodista i comunicador reusenc Francesc Gras. Gras compta amb una llarga trajectòria en mitjans de comunicació com el Diari de Tarragona i com a responsable de comunicació i màrqueting en empreses de diferents sectors.

El debat s'estructurarà en quatre blocs temàtics diferenciats. En el primer, titulat 'Quin Riudoms volem veure?', els candidats exposaran les seves propostes en matèria de planificació urbanística, entorn rural i medi ambient i sostenibilitat, entre d'altres. El segon bloc girarà al voltant del Riudoms que es vol impulsar, abordant temes com la dinamització econòmica, l'emprenedoria, l'agricultura, el comerç local o l'ocupació.

Sota el títol "En quin Riudoms volem viure?", en el tercer bloc es plantejaran les idees pel que fa a entitats, participació, cultura, festes, benestar social, habitatge, joventut, gent gran o esports. Per últim, en el darrer bloc es parlarà del "com es vol fer?", és a dir, sobre de quina manera es vol governar, amb qui es vol arribar a acords i quines són les particularitats de cadascun dels equips. 

Aquest serà el tercer debat electoral impulsat per l’equip de redacció de la revista L’Om i FemSafareig.cat. A diferència del que va passar en els anys 2015 i 2019, aquesta vegada hi participaran totes les formacions que es presenten a les eleccions del 28 de maig, cosa que facilitarà el coneixement de les diferents opcions polítiques a la ciutadania i enriquirà l'exposició i contraposició de propostes pel futur de Riudoms.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.