"Gaudí-Home", una nova visió de l'arquitecte i Riudoms

Avui al vespre s'ha presentat aquest espai web que pretén donar una nova visió i potenciar la figura de l'arquitecte conjuntament amb la del seu poble natal.

Portada de www.gaudi-home.cat
Portada de www.gaudi-home.cat
Portada de www.gaudi-home.cat
Portada de www.gaudi-home.cat


La presentació del web www.gaudi-home.cat és un dels primers passos que té prevists la Fundació Gaudí amb col·laboració amb altres empreses, entitats i l'Ajuntament de Riudoms en la commemoració dels 160 anys del naixement d'Antoni Gaudí.

El web, que estarà dedicat a la promoció cultural, turística i empresarial de Riudoms, és fruit de la col·laboració entre la iniciativa privada i l'associativa i  compta amb el suport de l'Ajuntament de Riudoms i la Fundació Gaudí.  Concretament la col·laboració s'ha dut a terme amb Fotografia Mateu Salvat, l'historiador local Joan Torres i el tècnic informàtic i dissenyador gràfic Josep M. Mas.

Una vegada entri plenament en funcionament, el lloc web oferirà als seus visitants una espectacular visita amb fotografies panoràmiques virtuals a la Casa Pairal Gaudí, la Plaça de l'Arbre, el poble de Riudoms vist des del campanar i altres espais d'interès.

Per tal d'aconseguir la màxima difusió d'aquest projecte s'han realitzat dues presentacions públiques. La primera dirigida al món empresarial de Riudoms (va ser realitzada dimecres 6 de juny, a l'Epicentre Gaudí) i la segona oberta a tothom, s'ha dut a terme avui al Casal Riudomenc.

A més a més del disseny d'aquest espai web, la Fundació Gaudí s'ha marcat altres objectius per aquest 2012, entre els quals se'n destaquen l'elaboració d'un projecte didàctic pels escolars que visitin la Casa Pairal, l'actuació de l'Escolania de la Sagrada Família a Riudoms i una visita dels "Amics del Temple" (guies de la Sagrada Família) a Riudoms que tindrà lloc el proper dia 5 de juliol.

 

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.