Joan Muntó és l'escollit per interpretar al protagonista de "L'auca del senyor Esteve" del programa de TV3 "La Puntual"

El riudomenc formarà part de la companyia dirigida per Àngel Llàcer que versionarà l'obra de Santiago Rusiñol

Lluís Bages

Periodista i Politòleg

El claustre s'il·lumina de verd per anunciar que Joan Muntó ha estat escollit (FOTO: Cedida)
El claustre s'il·lumina de verd per anunciar que Joan Muntó ha estat escollit (FOTO: Cedida)

El riudomenc Joan Muntó ha estat seleccionat per interpretar el paper d'Esteve, el protagonista de "L'auca del senyor Esteve", en l'adaptació que dirigirà Àngel Llàcer dins del programa "La Puntual" que s'emet cada dimecres a la nit a TV3.

Després d'haver realitzat un càsting arreu de Catalunya, els membres del jurat del programa van triar a quaranta-quatre participants per formar part del laboratori teatral, situat al Món Sant Benet. Muntó va ser escollit com a aspirant a interpretar a l'Esteve.

Amb quatre candidats per a cadascun dels onze papers de l'obra, durant els quatre dies de laboratori es van dur a terme diverses proves, dinàmiques i classes magistrals per veure com els concursants interactuaven entre ells.

Cada dia s'anaven realitzant expulsions fins a quedar només dos aspirants per paper. Muntó va quedar com a finalista juntament amb Èric Rodrigo per posar-se a la pell del paper protagonista de l'obra de Santiago Rusiñol.

En una conversa íntima amb Llàcer abans de ser seleccionat, Muntó va expressar que podia aportar "il·lusió" a l'Esteve nen mentre que va reconèixer que havia de treballar molt més per interpretar-lo quan esdevé més gran: "em falta control". 

El clímax del laboratori va arribar quan els concursants, un per un, van haver de sortir al claustre del Món Sant Benet i un sistema de llums els comunicava la decisió: llum verd, eren els seleccionats; llum vermell, quedaven fora de la companyia. 

Així doncs, el claustre es va il·luminar de color verd per anunciar que Muntó havia estat l'escollit per convertir-se en el protagonista de l'espectacle. Visiblement emocionat, el riudomenc va donar les gràcies als qui havien apostat per ell i va exclamar: "prepareu-vos perquè farem la millor auca del senyor Esteve".

"La Puntual" és un reality show que mostra des de zero la preparació d'una obra de teatre amb actors i actrius no professionals. Es tracta de la segona temporada de "El Llop", format on la també riudomenca Tuni Salvadó va ser triada per formar part de la companyia que va recórrer Catalunya amb una adaptació de "Terra Baixa" d'Àngel Guimerà. 

D'aquesta manera, dos riudomencs del planter de Dramèdia Teatre han estat seleccionats en cadascuna de les temporades del programa, demostrant el potencial i el talent del teatre amateur a Riudoms.

En els pròxims capítols de "La Puntual" es podrà seguir com evolucionen els assajos de l'obra fins a la seva estrena.

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.