El Casal acull el visionat de l'últim capítol de 'El Llop', amb la presència de Tuni Salvadó

Abans de veure el capítol, Salvadó va pujar a l'escenari visiblement emocionada per donar un agraïment

El Llop Casal Riudomenc
El Llop Casal Riudomenc

El Casal Riudomenc va acollir el passat dimecres 9 de març l'emissió en directe de l'últim capítol del programa de TV3 'El Llop'. El visionat va comptar amb la presència de la riudomenca Tuni Salvadó, que va ser escollida per interpretar el paper de Pepa en la representació de Terra Baixa sorgida del programa televisiu. Abans de veure el capítol, Salvadó va pujar a l'escenari visiblement emocionada per agrair als assistents tot el suport i reconeixement rebut en les darrere setmanes.

Com a anècdota de l'acte, l'emissió del capítol se'n va anar a negre a causa d'un problema tècnic justament en un dels moments protagonitzats per Tuni Salvadó, quan llegia una carta escrita pels seus fills. Aquest fragment, però, es va recuperar un cop acabat el capítol, fent que el visionat es tanqués en aquest moment tan especial.

Després de l'emissió, es va donar a conèixer que la companyia formada en el programa 'El Llop' vindria dissabte 19 de novembre al Casal Riudomenc a representar la Terra Baixa dirigida per Àngel Llácer. Les 1.000 entrades de les dues funcions es van posar a la venda el dia següent i es van exhaurir en menys d'un dia. Posteriorment es van posar a la venda entrades per a dues funcions més, el diumenge 20 de novembre. D'aquesta manera, Terra Baixa oferirà fins a quatre representacions al Casal Riudomenc.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.