El riudomenc Joan Muntó participa al programa de TV3 "La Puntual"

Agafa el relleu de la també riudomenca Tuni Salvadó que va formar part de la primera temporada del format

Lluís Bages

Periodista i Politòleg

Joan Muntó al càsting de "La Puntual" (FOTO: Cedida)
Joan Muntó al càsting de "La Puntual" (FOTO: Cedida)

El riudomenc Joan Muntó s'ha presentat als càstings del programa de TV3 "La Puntual", tal com es va veure en el primer capítol del format que es va emetre ahir 6 de setembre.

"La Puntual" és la segona temporada de "El Llop", reality conduït per Àngel Llàcer que mostra des de zero la preparació d'una obra de teatre amb actors i actrius amateurs. Si en aquella ocasió es va adaptar "Terra Baixa" d'Àngel Guimerà, ara serà el torn de "L'auca del senyor Esteve" de Santiago Rusiñol.

Es dona la circumstància que en l'anterior temporada del programa la també riudomenca Tuni Salvadó va ser escollida per interpretar el paper de Pepa en la companyia de teatre que va fer gira per tot Catalunya.

De fet, el propi Muntó va iniciar la seva prova explicant que era de Riudoms com la Tuni Salvadó i que va ser ella qui el va animar a presentar-se al format. Tant Muntó com Salvadó formen part de l'entitat Dramèdia Teatre.

Muntó es va presentar al càsting que es va realitzar a el Vendrell i va superar la primera fase, en la qual podia interpretar un text de lliure elecció, amb l'aprovació dels tres membres del jurat. 

En ser escollit per passar a la segona fase, que va tenir lloc un dia després, va haver de preparar un text de "L'auca del senyor Esteve".

Després d'aquesta segona prova, el jurat va decidir no classificar-lo directament per a la següent fase, el laboratori, i mantenir-lo en els "llimbs", a l'espera de veure altres aspirants.

Muntó va portar coca de recapte (FOTO: Cedida)
Muntó va portar coca de recapte (FOTO: Cedida)

Com a anècdota, en la segona prova Muntó va portar coca de recapte de Riudoms, tal com li havia demanat Àngel Llàcer el dia anterior. "És la cosa que més m’agrada del món” va exclamar Llàcer després de menjar-ne un tall.

Pots recuperar el primer capítol del programa aquí. "La Puntual" s'emet cada dimecres a TV3.

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.