• Portada

Jesús Torres

Jesús Torres

Vitivinicultor

Resum de la jornada esportiva del 3 i 4 de març

La bona ratxa pels diferents equips riudomencs continua una setmana més, les seccions femenines de futbol sala i futbol es situen líders mentre que els nois del CD Riudoms empaten contra el líder de la categoria.

L'Snack-Bar Ricard, un nou negoci de restauració a Riudoms

Ricard Ollé, Cisca Cros i Anna Sánchez són els arrendataris d'aquest nou bar, que va obrir portes el passat 25 de novembre i que està situat en un dels locals històrics d'aquest sector de Riudoms (ha albergat antics bars com La Placeta, Formes o Olímpic).

L'interior del local (FOTO: Jesús Torres)

El bar del Casal reobre les seves portes

Josep Llurba, veí riudomenc, ha sigut escollit en el procés concursal de l'Ajuntament de Riudoms per a la concessió del bar del Casal. Llurba, amb una amplia experiència en el món de la hostaleria, va reobrir-lo el passat 19 de novembre.

L'interior del local (FOTO: Jesús Torres)

Reobertura del bar "El Cub"

Tant el local, que ja ha albergat diferents negocis relacionats amb l'oci nocturn (Bar Le Mans, Bar Piano's), com el nou propietari, Carles Masdeu (antic Bar Globus), tenen una llarga història local en el sector.

Interior del local (FOTO: Jesús Torres)

Resum de la jornada esportiva del 18-19-20 de novembre

Jornada esportiva corresponent al passat cap de setmana, tenint en compte que el CP Riudoms ja va disputar el seu partit el divendres 18 de novembre. A banda de l'equip femení del CD Riudoms, la resta d'equips riudomencs no va treure resultats favorables dels seus enfrontaments.

El partit entre el CP Riudoms i la SH Espluga

Finalitza amb èxit el I Torneig de Pàdel de Riudoms

32 parelles, formades majoritàriament per jugadors riudomencs, van participar al I Torneig de Pàdel de Riudoms. El torneig es va desenvolupar en 2 categories, on les parelles van haver de superar una fase inicial de grups i després una fase eliminatòria.

    Semifinalistes de la primera categoria acompanyats dels  organitzadors(FOTO: Jesús Torres)
Fes-te subscriptor!
El més llegit

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.