La campanya electoral a Riudoms

Des de fa uns dies, els carrers del nostre poble s'han omplert de cartells i pancartes de les diferents forces polítiques que concorren a aquestes eleccions, a continuació repassarem els principals actes de campanya.

Jesús Torres

Vitivinicultor

Cartelleres de Campanya (FOTO: Jesús Torres)
Cartelleres de Campanya (FOTO: Jesús Torres)
El passat dijous 8, a partir de la mitjanit, va donar el punt de partida del període de campanya electoral per les eleccions al Parlament del proper 25 de novembre. Militants i simpatitzants dels partits polítics van organitzar la tradicional penjada de cartells tot just després de les 12 de la nit. A partir del divendres, els cartells i pancartes es van anar escampant arreu dels carrers, fanals i rotondes de Riudoms.

Jordi Pujol, acompanyat d'Albert Batet i Josep M Cruset durant la presentació del llibre (FOTO: J.A. Carranza)
Jordi Pujol, acompanyat d'Albert Batet i Josep M Cruset durant la presentació del llibre (FOTO: J.A. Carranza)


La secció local de Convergència i Unió ja va organitzar en precampanya  la presentació del llibre de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol al Casal Riudomenc, acompanyat de Josep M Cruset, alcalde de Riudoms i d'Albert Batet, número 1 de la llista de CiU per Tarragona i Terres de l'Ebre. Com a actes de campanya, el passat diumenge 11 de novembre, van posar una carpa amb informació i propaganda electoral a la Plaça de l'Església, acompanyada de castells inflables per als més petits. Durant la propera setmana, organitzaran un míting obert a tot el poble per explicar el programa polític de CiU per aquestes eleccions.

Les seccions locals dels partits de l'oposició municipal també tenen previstos diferents actes. La secció del Partit Socialista Català ha organitzat la visita de Xavier Sabaté, número 1 de la llista del PSC per Tarragona i Terres de l'Ebre, a la Festa de l'Oli, per tal d'informar i donar a conèixer les propostes del PSC per a la propera legislatura.

La secció d'Esquerra Republicana de Catalunya a Riudoms ha organitzat un acte de campanya per al proper dimecres 21 de novembre a les 20:30h a la Casa de Cultura Antoni Gaudí, on hi participaran l'exconseller Josep Bargalló i els candidats Irene Roig i Joan Reig, bateria del popular grup de rock Els Pets.

Com a altres partits que concorren a les eleccions i que no tenen representació municipal, es pot destacar l'acte de pre-campanya que va organitzar Solidaritat Catalana per la Independència el passat 28 d'octubre  a la Casa de Cultura Antoni Gaudí, on hi varen participar la històrica militant Núria Cadenes, número 3 per la llista de SI a Barcelona i Albert Pereira, número 1 per la llista de SI a Tarragona. En aquest acte els membres de SI van plantejar el full de ruta després de la important manifestació del passat 11 de setembre.

Cartelleres de Campanya (FOTO: Jesús Torres)
Cartelleres de Campanya (FOTO: Jesús Torres)


Diversos riudomencs van crear un grup de suport a la Candidatura d'Unitat Popular - Alternativa d'Esquerres, partit que tot i ja tenir nombrosos regidors al llarg de la geografia catalana, concorren per primera vegada a unes eleccions de la Generalitat. S'ha organitzat un acte central de la campanya de la CUP-Alternativa d'Esquerres per al dissabte 17 de novembre a les 19:30 a l'Epicentre Gaudí. En aquest acte hi participaran Aida Garcia, número 3 de la llista de CUP-AE per Tarragona i Terres de l'Ebre, Lurdes Quintero, regidora de la CUP a l'ajuntament de Valls i Isidre Fonts, històric militant independentista reusenc que dóna suport a aquesta candidatura i s'amenitzarà amb actuacions musicals, projeccions i un pica-pica.

 

 

 

Per saber tots els actes de campanya a Riudoms, consulteu l'agenda del FemSafareig.cat.

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.