Finalitzat

Minut a minut: Debat electoral 2023

Segueix en directe l'última hora del debat electoral, que se celebra aquest 19 de maig al Casal Riudomenc a les 19:30h.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM PER FER-NOS CONFIANÇA!

El debat ha arribat al seu final. Moltes gràcies a tothom que ens heu seguit des del Casal i des de casa. 

Per molts més anys fent democràcia! 

cabina debat

COMENÇA EL MINUT D'OR!

Els candidats comencen l'últim minut del debat. És el minut d'or: demanen el vot directament als riudomencs i riudomenques.

Carmen Colado: "Ningú dels que estem aquí, ho estem com a socis barats"

Colado es defensa davant de la qualificació, per part de Gili, de la possibilitat de ser "socis barats". "Cap dels que estem aquí, ho estem com a socis barats, tenim ganes de treballar per l'Ajuntament", explica Carmen.

Eudald Ferraté, del PP, també s'uneix a les crítiques de Colado. Gili assegura que l'expressió potser no ha estat la més encertada.

Sergi i Ricard s'enfronten

Pedret remarca que amb qui pactaria és amb qui més poguem confiar, i aprofita per acusar que "la mà estesa de treballar plegats a vegades és en forma de punyalada". Explica que Gili ha publicat informació que s'han explicat en reunions quan s'havia demanat que "no s'expliqués res". 

Gili s'ha defensat dient que la informació que es publica sempre ha estat pública en diferents documents. 

Ricard Gili: "Junts buscarà el soci més barat"

El candidat d'Esquerra recorda que el seu govern sempre han tingut la "mà estesa", però que el govern de Junts no ha recollit els seus intents de treballar per Riudoms, des de l'oposició. Per exemple, en la gestió de la pandèmia. "De treballar coses conjuntes, res de res", assegura. Gili explica que hi ha hagut cortesia per part del govern, però que, en general, Junts "s'ho ha fet sol". Que té majoria absoluta per fer-ho, però que actuar així "ha estat una llàstima per Riudoms". De la mateixa manera, assegura que "si Junts s'ho pot fer sol, s'ho farà sol", i que si no té la majoria suficient, "buscarà el soci més barat".

Sergi Pedret: "Pactarem amb qui ens transmeti confiança"

Fa una puntualització sobre la recollida Porta a Porta. "Iniciar una recollida selectiva així a Riudoms, a tots els domicilis del poble, és inviable. Fa uns anys es veia des de SECOMSA d'una manera, i ara es veu diferent. No hi ha efectius suficients per a implementar-lo a tota la comarca. Però sí que es podria fer en determinats barris del poble". 

Pedret també ha aprofitat el seu torn per parlar de la seva proposta de candidatura: "Portem cares noves, estem preparats amb perfils diferents". Pel que fa a possibles pactes de cara a formar govern: "Si es dona el cas, pactarem amb qui ens transmeti la confiança suficient per a fer-ho". 

Carmen Colado: "Que no tinguem presència al govern o a l'oposició no significa que no tinguem experiència"

Colado assegura, en resposta a l'Eudald Ferraté del PP -que deia que ells dos no tenien tanta experiència com Gili o Pedret-, que el fet que ells dos com a candidats no tinguin presència al govern o a l'oposició, no significa que no tinguin experiència i prou empenta per estar, si és possible, a l'alcaldia, i sinó, treballant per Riudoms des de l'Ajuntament.

Eudald Ferraté: "El porta a porta no funciona"

"S'ha de fomentar el reciclatge amb un equip de treball que ensenyi com reciclar. El porta a porta no és la solució. La gent de SECOMSA es fa un fart de caminar cada dia. No podem posar 20 cubells en un bloc de pisos". 

Sergi Pedret: "Mentre vosaltres (Esquerra) fèieu una reunió de veïns enmig de la pandèmia, els demés estàvem solucionant problemes"

Pedret es defensa de l'acusació de manca de lideratge i de massa inèrcia governant del govern actual. "Llideratge també és, que mentre vosaltres fèieu aquella reunió enmig de la pandèmia, els demés estàvem solucionant problemes", respon.

Ricard Gili: "Cal liderar, agafar el bou per les banyes"

"El lideratge és impulsar projectes: impulsar aparcaments amb solars privats, parlant amb veïns per aconseguir una sessió. Això ho vam fer nosaltres. Liderar és agafar el bou per les banyes".

"Nosaltres també vam reunir-nos amb els veïns durant la pandèmia durant l'episodi de pudors de la depuradora, i vam donar la cara nosaltres". Gili remarca que el seu equip està preparat per això. 

Sergi Pedret: "La proposta de la co-candidatura és senzilla, transparent i s'ha explicat des del primer dia"

Pedret recorda que Junts es presenta amb un equip plural i divers. I amb la particularitat de ser una co-candidatura. Una proposta diferent que qualifica de "senzilla, transparent", i que han volgut explicar des del primer dia "perquè ningú pugui dir" que no s'ha explicat bé. El candidat de Junts assegura que, si governen, ell serà alcalde primer, i després ho serà la co-candidata Isabel Gómez.

Carmen Colado: "Volem prioritzar les famílies"

Colado remarca que des del socialisme es pot aportar una mirada més empàtica amb les famílies. "Volem prioritzar els recursos a la llar d'infants, a un menjador social, a l'habitatge social". 

Pel que fa a pactes, apunta que sempre hauria de valorar quin projecte és el que més els convenç respecte a la seva ideologia. 

Ricard Gili: "Com farem tot el que volem fer? Amb lideratge"

Ricard Gili comença amb una pregunta: "Com farem tot el que cal? Com portarem a terme tot el que diem?". El candidat assegura que la resposta és "amb lideratge". Que el seu equip el té, "i molt". I posa tres exemples: persones que exerceixen càrrecs als seus llocs de feina, i persones que tenen habilitat per liderar projectes, per exemple, en entitats. Finalment, afegeix Gili, amb "la capacitat que hem demostrat de liderar un projecte i crear un nou equip". 

Sergi Pedret: "La candidatura és transversal, com Riudoms"

"Hem de pensar amb les persones i crèixer amb les persones. La nostra candidatura és transversal i hem volgut representar tot Riudoms en aquesta llista. Treballem per mantenir el número de regidors al plenari". 

Comença el quart bloc: COM HO VOLEM FER?

Comencem el quart bloc. Escoltem les propostes dels quatre candidats sobre com portar a terme els seus projectes, possibles pactes de futur entre formacions a l'Ajuntament o particularitats de cada candidatura.

Cada candidat té un minut d'exposició inicial, i quatre per al debat.

Ricard Gili: "Un projecte de memòria oral de la gent gran per evitar la pèrdua de les vivències de la gent gran"

El republicà ha subscrit les paraules del representant de Junts respecte l'incivisme. Acaba el seu temps d'intervenció posant sobre la taula un futur projecte per a recuperar la memòria oral de la gent gran, per a evitar que aquestes vivències es perdin. 

Sergi Pedret: "No m'agrada l'incivisme"

Pedret denuncia que l'incivisme que hi ha a Riudoms s'ha de combatre.

Eudald Ferraté: "Cal impulsar un 'Aftersun' com a Maspujols"

El popular proposa fer un festival de música electrònica durant la Festa Major, "a banda de Barraques". "Cal impulsar un 'Aftersun' com a Maspujols".

Sergi Pedret: "No vull convertir el debat en una discussió"

Pedret assegura que no vol convertir el debat "en una discussió", en relació a les acusacions del candidat d'Esquerra, Ricard Gili.

Aprofita la seva intervenció per explicar quatre propostes que el seu partit vol fer en qüestió de festes: d'una banda, potenciar la festa Major de Sant Sebastià, promovent una Nit del Foc. D'altra banda, promoure un "Dia de les cultures de Riudoms", per compartir entre totes les diferents cultures de Riudoms. Un festival de Microteatre i un conte de la Festa Major serien les altres dues propostes en aquest àmbit.

Ricard Gili: "Per deixar clar quina línia de treball tindrem, lo millor és ensenyar què no hem de fer"

"Per deixar clar quina línia de treball tindrem, lo millor és ensenyar què no hem de fer. El que no farem serà publicar al BIM de manera sistemàtica fotografies de l'alcalde. En l'últim BIM se n'han publicat una vintena".

"El que no farem nosaltres serà que l'alcalde presenti el 'Bingo de la Marató'. El protagonisme ha de ser per les entitats, que són les que s'esforcen".

"El que no farem serà negar la paraula als riudomencs al plenari. Hem de permetre, per transparència, que aquests intervinguin". 

Sergi Pedret: "Farem un pla per millorar les instal·lacions del pavelló municipal"

Pedret respon a Colado i assegura que sí, que comparteixen totalment la percepció de la piscina i que cal millorar les instal·lacions. També afegeix que crearan un pla específic per fer més actuals les instal·lacions del pavelló municipal, com el parquet, els vestidors, etc.

Eudald Ferraté: "Cal cohesionar als nouvinguts perquè tinguin una millor integració"

Ha posat el focus en la cohesió amb els nouvinguts: "Els hem de fer partícips de la cultura i la societat riudomenca, perquè això els facilitarà molt en la seva integració".

Remarca que també cal fer un seguiment de la segregació escolar: "Les persones amb menys recursos tendeixen a deixar abans l'escola, hem de fer un seguiment per a evitar aquesta problemàtica". 

 

Ricard Gili: "Crearem un espai de criança"

Esquerra posa el focus en un altre àmbit: les famílies i, en concret, la Llar d'Infants. En concret, ampliar els dies que la Llar està oberta al llarg de l'any i obrir més places. Més propostes de la formació republicana en aquest àmbit són, entre altres, crear un espai de criança per a les famílies, una borsa de cuidadors per a gent gran, i donar a conèixer la tasca i els espais que tradicionalment han ocupat les dones de Riudoms sense tenir reconeixement ni visibilitat.

Sergi Pedret: "Proposem un nou espai de festa al poble: el pavelló polivalent de l'Escola Beat Bonaventura"

Posa el focus en el funcionament del Casal Riudomenc. "Tenim una programació de primeríssim nivell, i ho ha fet sobretot durant la pandèmia: per apostar pel talent de proximitat i la cultura". 

Posa sobre la taula una proposta per la gent jove: una comissió amb gent de diferents edats perquè es pugui decidir nous esdeveniments al calendari festiu del poble. 

"L'Espai Jove no és el lloc que tècnicament pugui acollir festes nocturnes". El candidat de Junts proposa que sigui el pavelló polivalent exterior de l'Escola Beat Bonaventura. 

Carmen Colado: "El transport públic per sortir de Riudoms és massa car"

La candidata del PSC considera que "és molt important" posar en marxa l'Espai Jove, que actualment està tancat i sense contingut. Una altra proposta és posar en marxa jornades de Cinefòrum perquè joves puguin assistir-hi i generar debat sobre els temes tractats.

Colado posa també el focus en la qüestió del transport públic, que qualifica de "massa car". Un dels punts que també considera més importants és fer servir les instal·lacions del menjador escolar per crear menús socials, tant per gent gran com per persones amb necessitats.

I en la qüestió d'esports, assegura que "les instal·lacions de les piscines municipals estan bastant degradades". S'haurien d'ampliar, segons el PSC, i posar-les al dia.

Ricard Gili: "Cal donar un tomb al Local Jove, els joves han de tenir el seu espai al poble"

Esquerra proposa impulsar un tour de DJ's al poble, donar un tomb al Local Jove que, remarca, "no acaba d'arrencar, els joves han de tenir el seu espai al poble". Posen sobre la taula la creació d'una 'Sex Truck' que visiti els centres educatius per a fer més èmfasi en l'educació sexual dels joves riudomencs. 

Sergi Pedret: "En els temes d'aquest bloc, som capital dels pobles de la comarca"

Pedret destaca que en aquest bloc, "Riudoms és un referent". Que exerceix capitalitat entre els pobles de la comarca, gràcies a les festes, la cultura, etc. I que això és possible, sobretot, gràcies a les entitats de Riudoms, que l'Ajuntament ha acompanyat i continuarà acompanyant.

Eudald Ferraté: "Els joves han de poder quedar-se a Riudoms el cap de setmana"

El popular ha parla de la Llar d'Infants, també d'una cultura i festes més transversal perquè s'hi sentin representats tots els riudomencs. En el cas d'oci, remarca: "la gent ha de venir a Riudoms, no podem deixar que marxin a Reus". 

També ha defensat la igualtat de gènere i ètnia. 

Carmen Colado: "S'ha d'ampliar el número de places de la Llar d'Infants"

Colado parla d'educació, de joventut, de transport públic, de gent gran, d'activitats esportives... i de com cal posar el focus en aquestes qüestions. Assegura que, pel PSC, una de les seves propostes principals és ampliar el número de places de la Llar d'Infants.

Comença el tercer bloc: EN QUIN RIUDOMS VOLEM VIURE?

Donem pas al tercer bloc. Aquí volem escoltar les propostes dels quatre candidats en sobre quin és el poble al qual s’aspira per a la seva gent. En aquest bloc es podran plantejar les idees en els àmbits de benestar social, entitats, participació, cultura, festes, esports, igualtat, cohesió social, joventut o gent gran. 

En aquest cas, cada candidat tindrà un minut més de debat, perquè és un bloc més ampli. 

Eudald Ferraté: "És important canviar el tema de la gespa en espais públics"

El candidat del PP fa al·lusió a una proposta anterior d'Esquerra de no posar gespa en espais públics i assegura que és important canviar aquesta qüestió.

Carmen Colado: "Hem d'estar tots d'acord en el futur que volem per Riudoms"

"Tots hem de poder arribar a consensos, estiguem on estiguem de l'Ajuntament. Hem de poder arribar a construir un Riudoms millor per un futur i que sigui un enteniment entre tots, un pacte entre totes les parts".

Ricard Gili: "Nosaltres hem defensat Riudoms sempre que hem pogut"

Ricard Gili reprèn breument l'enganxada anterior amb Sergi Pedret i assegura que no es tracta de fer "politiqueria", sinó de defensar, independentment de si s'està a l'oposició o al govern, el poble de Riudoms i d'anar a una en la gestió de l'aigua.

Eudald Ferraté: "Hi ha 29 milions de pernoctacions a la Costa Daurada, per què no ve ningú a Riudoms?"

"Tothom parla de comerç local. Què passa? No veiem cap mesura. Tothom parla i després ningú va a comprar-hi". El candidat del PP ha aprofitat per agrair als comerços de tota la vida la seva tasca. 

També ha fet èmfasi en el turisme: "Reus ens està menjant, sembla que Gaudí hagi nascut allà. És mentida!"

També proposa fer un parc de l'Oli, perquè és un bé de tothom. 

Sergi Pedret: "Cal crear la marca 'Horta Riudoms'"

Sergi Pedret contesta breument el candidat d'Esquerra, Ricard Gili, i a les acusacions de fer politiqueria amb la sequera. Assegura que l'alcalde de Riudoms sempre ha reclamat instal·lacions com la depuradora municipal, independentment del color polític.

Després d'aquesta resposta, Pedret torna de nou al tema de l'agricultura i al format de la Fira de l'Avellana. Rclama que cal continuar amb la iniciativa de la Gastrofira, impulsat en els últims anys. I potenciar la marca "Horta Riudoms", de pagesos i productors locals.

Ricard Gili: "No facis politiqueria amb la sequera"

"Si volíeu reduir el consum d'aigua, no haver posat un tros de gespa davant davant la Cooperativa. No facis politiqueria amb la sequera".

Carmen Colado: "Hem de tornar a atraure la gent a Riudoms gràcies a Gaudí"

Colado explica que estaria molt bé integrar el comerç local a la Fira de l'Avellana, i també l'hosteleria. Que en la zona del casc antic també hi hagués alguna cosa que es relacionés amb la Fira i que tot estés més ben integrat.

També insisteix en la necessitat de promoure molt més el reclam de Gaudí fora de Riudoms, un protagonisme que se'l queda, de moment, Reus.

La candidata del PSC també explica que voldrien instal·lar plaques solars en terrenys on fos possible, per comptar amb aquesta electricitat en espais municipals.

Sergi Pedret: "Riudoms no té restriccions d'aigua, però per responsabilitat hem aplicat mesures per reduir el consum"

Des de Junts defensen que l'objectiu a nivell de creixement és amb el Mas de Don Felip. Assegura que el terreny ja està categoritzat com a industrial, només cal impulsar-la. 

En matèria d'habitatge, remarca que cal incentivar la reducció de l'IBI als propietaris del casc antic, perquè posi a lloguer i hi hagi més habitatge dispobible. 

"Fa anys que reclamem que les aigües que surten de la depuradora de Reus vagi cap al pantà de Riudecanyes. Els parcs de Riudoms estan secs, malgrat no tenir restriccions. Hem aplicat mesures perquè per davant van els pagesos". 

Ricard Gili: "En l'àmbit de l'IBI hi ha algunes accions que cal tirar endavant"

Ricard Gili parla d'impostos, per exemple, de l'IBI i de possibles bonificacions.

També assegura que cal estudiar on instal·lar possibles noves zones industrials, per a sectors agroalimentaris, serveis i tecnològics, "sectors que conviuen bé" amb l'entorn rural. També insisteix en posar en valor el comerç local.

Gili destaca una proposta més: el "Riudoms Viu", una iniciativa per omplir d'art i de cultura les botigues obertes i els locals comercials buits, amb l'objectiu de "dinamitzar el comerç, atraure l'atenció sobre locals buits i promoure la creació cultural"

Sergi Pedret: "Tots els riudomencs han de tenir l'oportunitat de treballar a Riudoms"

Pedret ha puntualitzat que, amb la seva feina de govern, sempre han estat al costat del comerç local. "Però cal remarcar que l'agricultura és important. Hem d'ajudar als pagesos perquè són part de la nostra economia local". 

Eudald Ferraté: "A les entrades del poble els falta una mica més de decoració, més boniques"

El candidat del PP parla d'ajudar els pagesos, d'atraure empreses de fora vila en polígons, com fa per exemple La Selva del Camp.

Posa el focus també en la neteja del casc antic i en la gran quantitat de cases que es troben en situació precària.

Ferraté també assegura que a les entrades del poble els cal una mica més de decoració, que siguin més boniques.

Carmen Colado: "Hem de promoure mesures socials"

La socialista està a favor de la reducció de l'IBI, millorar la quota de la Llar d'Infants. També ha posat èmfasi en l'ajuda dels pagesos: "Hem de poder reutilitzar l'aigua de la depuradora per a regar, sobretot en una situació d'emergència com en la que estem. També cal reforçar la vigilància durant l'època de collites". 

Ricard Gili: "Treballarem per baixar l'IBI rústic als pagesos professionals"

"Treballarem per baixar l'IBI rústic als pagesos professionals", explica Gili, qui assegura que en aquests moments no superen la cinquantena. També exposa que plantejaran fer canvis a la normativa urbanística per adequar-se a les necessitats dels pagesos.

En aquest primer punt inicial, el candidat d'Esquerra parla també de la gestió de l'aigua. I afegeix com els parcs i zones verdes de Riudoms haurien d'optar més per "plantes mediterrànies" i no per gespa, per adaptar-se als temps actuals de sequera.

Debat en directe!

Recordeu que podeu seguir el minut a minut a través de la nostra web, femsafareig.cat, i també les nostres xarxes socials: Twitter i Instagram

Comença el segon bloc: QUIN RIUDOMS VOLEM IMPULSAR?

En aquest bloc, cada partit exposarà quin és el poble que s’imagina en activitat econòmica: ocupació, emprenedoria, comerç local, agricultura, promoció municipal...

Eudald Ferraté: "A Riudoms tenim la mala sort que estem a tocar de Reus"

"No podem perdre a Riudoms i que Reus guanyi. Hem de posar més sòl perquè els riudomencs guanyin"

Carmen Colado: "Cal fomentar molt més l'habitatge públic i social"

Colado assegura que la resta de candidats han parlat d'habitatge amb una visió molt privada, però que cal fomentar molt més l'habitatge públic i social, perquè la gent no hagi de marxar a viure fora del poble.

Ricard Gili: "Sergi, no pot ser que voreres clau estiguin en aquest estat"

Gili ha fet èmfasi en que és comprensible que no es tinguin totes les voreres impecables, però les voreres clau sí que s'han de tenir en condicions. "No pot ser que la Llar d'Infants estigui durant mesos amb un forat a davant la porta i no s'arregli", ha remarcat. 

Sergi Pedret respon a ERC: "És molt complicat fer una gestió de 36 quilòmetres de voreres"

Junts ha defensat que és molt complicat fer una gestió dels carrers. "A Riudoms hi ha 18 quilòmetres de carrers, això significa 36 quilòmetres de voreres. No podem augmentar la plantilla de la Brigada per qüestions legals, i arribem on arribem". 

El candidats de Junts assegura que Riudoms s'ha de convertir en un referent amb sostenibilitat en tots els àmbits. Que ja s'han començat a fer accions (un exemple, la instal·lació de plaques solars), però que es pot anar més enllà.

Ricard Gili: "Hi ha masses problemes, s'ha de fer un cop de puny sobre la taula"

El candidat republicà ha fet èmfasi també en el manteniment dels carrers. "No pot ser que portem al ple que una vorera està en mal estat i no se'ns faci cas. Ha de venir algú i fer un cop sobre la taula".

Eudald Ferraté: "Hi ha locals que amb una mica de reforma tenen grans possibilitats"

Eudald Ferraté parla de les seves sensacions sobre el nucli antic. Com, per exemple, ell va participar en l'obertura d'un local com La Confiteria: locals bonics que, "amb una mica de reforma", tenen grans possibilitats.

Carmen Colado: "Hem de continuar amb la reforma de certs carrers"

Colado explica que cal continuar amb la reforma de certs carrers, com el de Pau Casals, i canviar l'ordre de la circulació. "De la mateixa manera que s'ha fet amb altres carrers del municipi, haurien de ser d'un únic sentit". En qüestió de mobilitat, proposa també que la plaça sigui peatonal en certs moments de la setmana.

La candidata explica també que cal fomentar l'habitatge de lloguer social a llocs com, per exemple, l'edifici de les Monges. "Gestionar de manera més pública i no tan privada".

I no oblidar-se del medi ambient. Estudiar, per exemple, l'ampliació de la deixalleria. I fa la proposta de repoblar certs espais de la riera, per exemple, plantant un arbre per cada nen o nena que neixi a Riudoms.

Sergi Pedret: "Farem, farem, però tot s'està fent"

El candidat ha fet al·lusió a les propostes d'Esquerra: "Es diu farem, farem, farem, però són tot coses que ja s'estan fent. En habitatge, aquests 4 anys, hem vist com es desencallaven projectes històrics que feia anys que no es movien". 

"L'aparcament dels Hortets està a l'espera que se signi el contracte amb l'empresa que ha guanyat l'adjudicació". Remarca que la transformació del nucli antic està en marxa: esponjar el nucli antic amb places d'aparcament i petites places. 

El candidat també proposa la creació d'una Guàrdia Rural per mantenir el nostre entorn rural vigilat i segur.

Ricard Gili: "Hem d'esponjar el nucli antic"

Ricard Gili explica que treballaran per crear habitatge públic. "Sabem que no és fàcil però hi hem de treballar". En temes de mobilitat, també planteja qüestions com la creació de camins escolars o l'increment dels autobusos de Riudoms a Reus. 

Respecte el nucli antic, assegura que cal "esponjar-lo". Entre altres accions, assegura que cal tirar cases a terra per generar més espais oberts, o crear incentius econòmics per afavorir que la gent hi vagi a viure. Qualifica el Pla del Nucli Antic d'insuficient, i retreu que el govern no ha portat a terme totes les accions que han estat necessàries.

Eudald Ferraté: "Hem de potenciar les empreses perquè la gent no marxi de Riudoms"

"Hem de crear un viver d'empreses perquè la gent no marxi de Riudoms. Potenciar la figura d'Antoni Gaudí, atraure més turisme de la Costa Daurada"

Carmen Colado: "Volem fer un poble més amable"

"Volem fer un poble més amable per passejar pel nucli antic i pels carrers. I treballarem per desbloquejar el pas per Germans Nebot i millorar el trànsit per aquella zona del poble"

Ricard Gili: "Habitatge, habitatge i més habitatge"

"Cal crear un Pla Local d'Habitatge i ajudar als promotors a crear més pisos on viure. Algú ha vist els aparcaments municipals que tant s'han promès durant aquests anys? No podem posar l'excusa de la pandèmia sempre"

Sergi Pedret: "Riudoms ha de ser amable"

"Si seguim els objectius del Pla de Mobilitat, podrem aconseguir més espai per al ciutadà al nucli, creant més aparcaments als afores del centre. També posar la mirada a l'habitatge"

Comença el primer bloc: QUIN RIUDOMS VOLEM VEURE?

Els candidats podran parlar durant un minut sobre quin és el poble que es proposa en matèria de planificació urbanística, d’entorn rural, medi ambient i sostenibilitat. 

Seguidament, tindran 4 minuts per a poder debatre entre tots quatre candidats, on es podran interpel·lar entre ells. 

 

Eudald Ferraté: "Que Riudoms torni a ser capdavanter al territori"

Eudald Ferraté (PP) és l'últim en intervenir en aquest bloc de presentació. Ha dedicat el seu discurs a tornar a fer que Riudoms sigui referent al nostre territori. Ja sigui en el sector empresarial, turístic, com també solucionar problemes fiscals o de seguretat. 

Carmen Colado: "Un poble que es posi en marxa"

La candidata pel Partit Socialista, Carmen Colado, ha remarcat que el seu projecte busca posar en marxa Riudoms i donar-li una volta de com ha funcionat fins ara. 

Ricard Gili: "Posarem el focus en problemàtiques del poble"

Ricard Gili (Esquerra) ha remarcat durant la seva intervenció que posaran el focus en aquestes problemàtiques amb el seu equip "potent i que està a punt" per liderar Riudoms. Problemàtiques com la d'habitatge, el transport i la mobilitat del municipi, entre d'altres. 

Sergi Pedret: "Continuar treballant en la mateixa línia"

Sergi Pedret (Junts per Riudoms) comença amb la seva presentació. Ha defensat que des de Junts han fet "una bona feina" en els darrers 4 anys de mandat. I que, per aquest motiu, volen continuar millorant Riudoms. Ha apuntat projectes com l'ampliació de la depuradora o bé l'adequació per a vianants que s'està desenvolupant en alguns carrers del poble.

Comencem la presentació dels candidats

Comencem amb les presentacions dels candidats.Aquí ells mateixos exposen el seu projecte en dos minuts inicials. Ho fan en ordre de representació al consistori. 

Comença el debat!

Els candidats ja estan sobre l'escenari.

Recordeu que podeu seguir el minut a minut a través de la nostra web, femsafareig.cat, i també les nostres xarxes socials: Twitter i Instagram

Comencem en breus moments

Recordeu que podeu seguir el minut a minut a través de la nostra web, femsafareig.cat, i també les nostres xarxes socials: Twitter i Instagram

Minut a minut a la web

A través de la web femsafareig.cat i les nostres xarxes socials, tant Instagram com Twitter, farem un seguiment exhaustiu del contingut del #DebatRiudoms minut a minut. Estigueu atents!

Directe en streaming

Si no podeu apropar-vos al Teatre Auditori del Casal Riudomenc, recordeu que podeu seguir en directe el #DebatRiudoms a través de l'streaming a la nostra web femsafareig.cat a partir de les 19.30h.

Avui celebrem el debat electoral per a les eleccions municipals organitzat per L'Om i FemSafareig. Serà a les 19.30h al Teatre Auditori del Casal Riudomenc. El Casal obrirà portes a les 19h.

T'hi esperem!

Cartell Debat 2023

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.