Torna una nova edició de la Jornada Gastronòmica del Fricandó

Dissabte estava previst que se celebrés el Concurs Popular de Fricandó, però es va acabar suspenent per culpa del mal temps.

Elena Domingo

Periodista

Fricandó
Fricandó

Aquest cap de setmana, del 20 i 21 de gener, es va celebrar la segona edició de les Jornades del Fricandó, una iniciativa que ja es va portar a terme l'any passat organitzada per la Secció de Gastronomia del CERAP i l'Ajuntament.

El primer acte previst va ser una masterclass sobre fricandó a càrrec de Miquel Vargas, del restaurant Can Tendre de Riudoms. Des de la Secció de Gastronomia asseguren que es va escollir aquest restaurant per un motiu: "És un dels restaurants de Riudoms que té el fricandó tot l'any a la carta", explica Ramon Margalef. Segons l'organització, la classe magistral va tenir molt bona acollida, i hi van assistir més de 30 persones, que van omplir l'aula de cuina de les Escoles Velles. Un dels trucs que va explicar Vargas va ser el fet de deixar reposar la carn, un cop comprada.

L'endemà estava previst que se celebrés el Concurs Popular de Fricandó, amb premis a millor gust, millor presentació i més originalitat. Però finalment es va suspendre per culpa del mal temps. "Molts participants van trucar dient que desistien perquè s'anunciava molt de vent i fred", assegura Margalef. A part, alguns participants no s'havien inscrit prèviament com demanaven les bases. Per no convocar el jurat amb poca participació, l'organització va decidir cancel·lar el certamen. La previsió és tornar-lo a celebrar l'any que ve, amb alguns canvis per animar a més persones a formar-ne part.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.