Francesc Ferré, del Celler Frisach, va ser l'expert de la primera sessió. (FOTO: Lluís Bages)
El curs, organitzat per Josep Bes de la botiga Olis i, té la voluntat de promocionar els productes ecològics de les nostres terres, en concret els vins, a partir de les vivències i explicacions de cinc importants enòlegs de comarques properes durant tots els divendres d’aquest mes de març.
El curs continuarà divendres vinent a les 20 hores al Restaurant Sant Antoni amb la participació del Celler Sanctó d’Albinyana.
La primera sessió va estar protagonitzada per l’estudiant del grau en Enologia a la URV Francesc Ferré, del Celler Frisach. El Celler Frisach, situat a Corbera d’Ebre (Terra Alta), és el fruit d’una llarga tradició d’esforç i aprenentatge a la terra, amb un objectiu clar: treballar amb l’agricultura ecològica per ser coherent i respectuós amb el medi ambient.
Els assistents al curs van poder degustar les varietats autòctones de Garnatxa blanca, Garnatxa negra i Carinyena juntament amb altres productes ecològics com formatge o melmelada de xocolata.