Maria Ignàsia Pascua Vidal guanya la cistella del comerç local

La cistella contenia productes i serveis d'una cinquantena empreses de Riudoms de tot tipus

La regidora Inma Parra, amb la guanyadora de la cistella, Maria Ignàsia Pascua
La regidora Inma Parra, amb la guanyadora de la cistella, Maria Ignàsia Pascua

Com ja comença a ser tradició, el 31 de desembre al migdia es va celebrar a la plaça de l'Església el sorteig de la cistella de Nadal del comerç local. L'any 2020 no es va poder fer de manera oberta per culpa de la situació sanitària, però l'any passat, el 2021, ja es va recuperar altre cop en format presencial a la plaça.

Aquest cop, la guanyadora va ser Maria Ignàsia Pascua Vidal, que havia dipositat la butlleta a Mayco Riudoms, empresa especialista en materials i serveis de construcció i reforma ubicada a l'avinguda de Reus, 3. L'alcalde, Sergi Pedret, i la regidora de Comerç Local, Inma Parra, van trucar-la en aquell mateix moment, però no contestava el telèfon. A la tarda van poder contactar amb ella des de l'Ajuntament i informar-la del premi.

La cistella contenia productes i serveis d'una cinquantena d'empreses de Riudoms de tot tipus. Per cada 5 euros de compra en els establiments participants, s'aconseguia una butlleta i es dipositava a la urna. El sorteig es va fer just després de la cercavila musical de l'Home del Nassos, que va recórrer diferents carrers del poble acompanyat, sobretot, dels més petits. Va ser el mateix Home dels Nassos qui va ser l'encarregat d'entrar a l'urna gegant de la plaça i extreure la butlleta guanyadora. Durant l'acte també es van rifar altres premis per als assistents.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.