La Parròquia impulsa una campanya per a recollir fons per les famílies riudomenques

La Parròquia de Sant Jaume de Riudoms ha impulsat una campanya per recollir fons i aliments per les famílies amb necessitats afectades per l’actual situació derivada del COVID-19

Jesús Torres

Vitivinicultor

Els lots d’aliments preparats per Càrites (foto: Parròquia de Riudoms)
Els lots d’aliments preparats per Càrites (foto: Parròquia de Riudoms)

Sota el lema “a Riudoms, contra el Coronavirus, cap família exclosa” la Parròquia de Riudoms ha fet una crida mitjançant les xarxes socials per a recollir donatius i aliments. La campanya fa una crida per a poder respondre l’augment de persones que utilitzen els serveis de Càrites Parroquial. Les persones que vulguin col·laborar-hi poden fer donatius econòmics o bé alimentaris mitjançant els diferents punts de recollida que ha posat a disposició la mateixa Parròquia.

Tal i com ha explicat Josep Mateu, el capellà de la Parròquia de Riudoms, els serveis de Càrites Parroquial han continuat funcionant amb les famílies que hi havia regularment però hi ha hagut un augment de les llars amb necessitats econòmiques: “l’efecte del COVID-19 ha provocat que persones que ja patien precarietat laboral s’hagin quedat sense ingressos o que s’hagin hagut de tancar molts negocis”.

Tot i les restriccions de seguretat, el funcionament del Banc d’Aliments i de Càrites Parroquial continua amb algunes adaptacions. Els lots d’aliments es preparen entre dos voluntaris i es reparteixen, concentrant els dies de recollida i respectant les distàncies de seguretat. També estan donant suport econòmic amb els pagaments de les llars o les medicines “treballem amb serveis socials i donem xecs a les famílies necessitades perquè es puguin fer front als pagaments”.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.