El Celler de l’Arbocet obre les seves portes a Riudoms

El nou restaurant riudomenc ha començat a funcionar de manera regular aquesta setmana tot i que ja va inaugurar-se el passat divendres davant d’un gran nombre d’habitants del poble.

Lluís Bages

Periodista i Politòleg

Interior del restaurant (FOTO: Jessica Sánchez-Ajofrín)
Interior del restaurant (FOTO: Jessica Sánchez-Ajofrín)
Interior del restaurant (FOTO: Jessica Sánchez-Ajofrín)
Interior del restaurant (FOTO: Jessica Sánchez-Ajofrín)


El local es troba situat al carrer Masferrer, just a l’entrada de l’Urbanització Molí d’en Marc, però el restaurant ja portava funcionant des de 1979 a la població de l’Arbocet. Malgrat el canvi de localització, Joan Pàmies i Montse Montalvo propietaris del restaurant, volen deixar clar que l’essència és la mateixa, un estil personal basat en la imaginació i el respecte cap als plats tradicionals.

A banda del gran amor per la cuina, en Joan i la Montse dediquen també una gran feina en la promoció i divulgació de la cultura del vi, especialment dels vins de les nostres comarques. És per tot això, que El Celler de l'Arbocet s'ha convertit en tot un referent gastronòmic de les terres tarragonines.

L'acte d'inauguració, celebrat el passat divendres, va comptar amb unes paraules de l'alcalde Josep Maria Cruset i amb la benedicció de les instal·lacions a càrrec del Mossèn Josep Mateu. Els assistents van poder passejar-se per les diferents estances del local mentre gaudien d'un aperitiu i la música del piano.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.