L’Associació de Dones de la Bella Llar tanca el curs obrint-se a la comunitat romanesa

Celebren un dinar de les sòcies a la sala multiús del Casal Riudomenc

Lluís Bages

Periodista i Politòleg

Elena Bosinceanu, cantant a la sala multiús (FOTO: Lluís Bages)
Elena Bosinceanu, cantant a la sala multiús (FOTO: Lluís Bages)

L’Associació de Dones de la Bella Llar va celebrar el passat divendres 30 de juny un dinar de les sòcies a la sala multiús del Casal Riudomenc. En el dinar, que va servir per tancar les activitats del primer semestre de l’any, es van homenatjar les sòcies que han fet o faran 80 anys al llarg d’aquest 2023, així com també a la sòcia de més edat de l’entitat.

A més es va aprofitar l’acte posterior al dinar per convidar al col·lectiu de dones romaneses de Riudoms a integrar-se a l’associació. Fruit de la taula rodona de cohesió social celebrada en el marc del número 600 de l’Om i davant de la manca de diversitat cultural en la majoria d’entitats riudomenques, l’Associació de Dones de la Bella Llar va voler realitzar aquest primer apropament per tal d’obrir les portes de l’entitat i poder compartir activitats i vivències.

D’aquesta manera, des de l’entitat van convidar a Elena Bosinceanu, dona romanesa que fa més de vint anys que viu a Riudoms, a realitzar un concert cantant cançons romaneses i també alguna de catalana. Fins i tot en alguna de les cançons les assistents es van animar espontàniament amb un ball típic del país.

Més enllà del repertori musical, a la sala multiús es va poder veure també una exposició de vestits tradicionals romanesos.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.