300 persones segueixen el sorteig de la cistella del comerç local

La cistella va acabar en mans de Mitu Raileanu: el seu nom va sortir escollit entre unes 100.000 butlletes dipositades a les urnes dels comerços de Riudoms

Elena Domingo

Periodista

L'Home dels Nassos a la plaça de l'Església abans del sorteig
L'Home dels Nassos a la plaça de l'Església abans del sorteig

Unes 300 persones van seguir en directe a la plaça el sorteig de la cistella de Nadal del comerç local, el 31 de desembre al migdia. L'any passat, per culpa de la situació sanitària, es va fer a porta tancada, sense públic, i es va retransmetre en directe a les xarxes socials. Aquest any, però, va tornar a ser presencial.

La cistella va acabar en mans de Mitu Raileanu: el seu nom va sortir escollit entre unes 100.000 butlletes dipositades a les urnes dels comerços de Riudoms. Tot i que no es trobava a la plaça en aquell moment, hi va poder arribar al cap de poca estona, després que l'avisessin per telèfon. La seva butlleta s'havia dipositat al Supermercat Esther.

El sorteig es va fer després de la cercavila musical de l'Home dels Nassos, que va recórrer diferents carrers del centre del poble, acompanyat sobretot dels més petits. De fet, va ser el mateix Home dels Nassos qui va entrar dins d'una mena d'urna gegant amb totes les butlletes dels comerços i en va treure el nom del guanyador.

A part de la cistella, que contenia productes i serveis de fins a 56 empreses de Riudoms, durant l'acte es van rifar també premis entre els assistents, com ampolles d'oli, entrades pel concert de Reis al Casal Riudomenc o un pernil. Cada persona que hi havia a la plaça tenia assignat un número, i una mà innocent extreia els números premiats d'una bossa.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.