• Portada

FemSafareig

Redacció

Lluís Aragonès, mencionat en un pressumpte cas de corrupció

El passat 4 d'agost, el mitjà delCamp.cat publicava una notícia sobre la imputació de Tomàs Bigorra per un delicte de malversació de fons públics. El republicà Bigorra explicava que tan sols havia fet les mateixes activitats que els seus antecessors, entre els quals, el riudomenc Lluís Aragonès.

aragonès.jpg

Els veïns del carrer Nou celebren un sopar de retrobament

El passat 12 de juliol, un centenar d'antics i actuals veïns del carrer Nou van celebrar un sopar de retrobament, promogut per unes quantes persones que van viure la infantesa en aquest carrer. La trobada té un significat especial perquè és l'últim sopar fet al carrer abans que comencin les obres de remodelació.

Imatge del sopar al carrer Nou (FOTO: Cedida)

Ja és al carrer el número 512 de L’Om

La revista del mes de juny se centra en dos temes principals: "Handmade, ressorgeix l'artesania", un reportatge dedicat a iniciatives riudomenques en l'àmbit de l'artesania i el món handmade, i "Sobre dues rodes!", que dóna a conèixer el testimoni de ciclistes riudomencs.

Portada de L'Om 512

S'entreguen els premis Arnau de Palomar 2014

El passat dissabte 7 de juny, a dos quarts de nou del vespre, es van lliurar a la Casa de Cultura els Premis Arnau de Palomar 2014, convocats conjuntament entre el Centre d’Estudis Arnau de Palomar i l’Ajuntament de Riudoms. De les quatre modalitats, finalment només es van lliurar dos premis, el de Pintura i el de Narrativa Breu. Recull Fotogràfic i Investigació van quedar deserts.

Maria Pilar López Bastida agraeix la distinció en la modalitat de Narrativa Breu (FOTO: CERAP)

Ja és al carrer el número 511 de L'Om

A L'Om 511 coneixem el testimoni de set joves riudomencs que viuen a l'estranger: persones que, amb preparació acadèmica, han decidit buscar un futur en un altre país perquè no l'han trobat a prop de casa. En aquest número també destaca el reportatge "Els 125 anys de la canalització de les aigües". 

Portada de L'Om 511

Concentració a favor de la República Catalana

Arran de l'abdicació del rei Joan Carles I, diversos partits i entitats riudomenques han convocat aquest tarda a les 8 del vespre, una concentració sota el lema "a Riudoms i als Països Catalans, no tenim rei!".

DSC02534.jpg

La iniciativa del Multireferèndum també arriba a Riudoms

La iniciativa del Multireferèndum també arriba a Riudoms de la ma de les entitats del Casal Popular "La Calderera" i el Centre d'Estudis Riudomencs Arnau del Palomar, que ho han organitzat, i amb el suport públic que hi ha mostrat l'Assemblea Local de la Candidatura d'Unitat Popular. 

LOGO-COLORbaixa.jpg
Fes-te subscriptor!
El més llegit

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.