Riudoms viu una vaga general sense gaire seguiment

La vaga general convocada per aquest 14 de novembre gairebé no s'ha notat a Riudoms. La protesta ha estat nul·la al CAP i a l'Ajuntament, així com entre els professors dels centres escolars, on només alguns alumnes han optat per secundar la jornada de vaga.

Lluís Bages

Periodista i Politòleg

14-Novembre-Medium.jpg
14-Novembre-Medium.jpg
Els principals sindicats del país havien convocat per avui la novena vaga general de la democràcia espanyola, en aquest cas per protestar per les retallades socials. Malgrat haver sigut tot un èxit arreu de l'estat, la jornada de protesta no s'ha fet notar gaire al poble, on ningú ha faltat al seu lloc de treball al CAP i a l'Ajuntament.

Tampoc els professors de l'INS Joan Guinjoan i Gispert han secundat la vaga, però sí que ho han fet aproximadament la meitat dels alumnes (la majoria de Batxillerat i CFGM) provocant que gairebé tots els grups s'hagin vist afectats.

En canvi, a l'escola Beat Bonaventura Gran quatre mestres han decidit optar per la vaga (un 11'11% del total de professorat). En quan als alumnes hi ha hagut força diferència entre la jornada del matí, amb una assistència del 63%, i la de la tarda, on només un 37% dels estudiants s'han acostat al centre.

Així doncs, la jornada s'ha desenvolupat sense incidències ni cap tipus d'acte reivindicatiu, no com en l'anterior vaga general, el passat mes de març.

On sí que s’ha notat la vaga general és a les capitals de comarca veïnes com Reus i Tarragona. Més informació a la  pàgina web de DelCamp

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.