Junts per Riudoms anuncia quatre noms més de la candidatura per a les properes eleccions municipals

Glòria Toda, Guillem Guinjoan, Javi Iglesias i Josep Maria Bages formaran també part de la llista.

Els nou primers confirmats de la llista de Junts per Riudoms per a les eleccions municipals
Els nou primers confirmats de la llista de Junts per Riudoms per a les eleccions municipals

Fa aproximadament deu dies, Junts per Riudoms va anunciar les cinc primeres persones que formaran part de la llista que presentarà per a les properes eleccions municipals. Als noms de Sergi Pedret i Isabel Gómez com a co-candidats a l'alcaldia s'hi afegien els d'Inma Parra, Francesc Mestre i Margarida Mallafrè. Aquest vespre la formació ha fet un pas més i ha anunciat els quatre noms següents: Glòria Toda, Guillem Guinjoan, Javi Iglesias i Josep Maria Bages.

Glòria Toda és administrativa i treballa en una empresa de solucions hidràuliques. Des de Junts asseguren que és una persona "molt arrelada a Riudoms i sempre disposada a donar un cop de mà". Guillem Guinjoan és enginyer químic de formació, sotsinspector del Cos de Bombers de la Generalitat des del 2008, i actualment cap de la unitat territorial de la Regió d'Emergències de Tarragona. Els següents noms ja formaven part de la candidatura de Junts l'any 2019. Javi Iglesias, que ocupava la desena posició, és treballador de l'Institut Català de la Salut. També es defineix com a amant de l'esport, i és membre de la Junta del Club Patí Riudoms. Finalment, el Josep Maria Bages és l'actual regidor de Serveis Públics i Medi Rural. És empresari, pagès i professor, president de la Comunitat de Regants de la Mina de la Torre i de la Mina de Sant Jaume i membre del comitè organitzador de la Fira de l'Avellana.

En total, doncs, Junts per Riudoms ha confirmat els nou primers noms que formaran part de la llista. A part, el mes de novembre va fer pública la proposta de co-candidatura, segons la qual hi haurà dos co-candidats a l'alcaldia que, en cas de guanyar els comicis, es repartiran el mandat: els dos primers anys serà alcalde l'actual batlle, Sergi Pedret, i els dos darrers assumirà el rol Isabel Gómez.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.