Sergi Pedret i Isabel Gómez anuncien els següents candidats de la llista de JuntsxRiudoms

Inma Parra, Francesc Mestre i Margarida Mallafré ocuparan les següents posicions en la candidatura per a les eleccions municipals

Cinc primers candidats de JuntsxRiudoms per a les eleccions municipals de 2023
Cinc primers candidats de JuntsxRiudoms per a les eleccions municipals de 2023

Després d'anunciar que l'actual alcalde de Riudoms, Sergi Pedret Llauradó, compartiria el lideratge amb Isabel Gómez Fargas en una co-candidatura pel partit JuntsxRiudoms en les pròximes eleccions municipals, ja s'ha fet públic quines són les persones que els seguiran en la proposta. 

Es tracta d'Inma Parra i Francesc Mestre, que ja formen part del govern en l'actual mandat. A més, compten amb el fitxatge de Margarida Mallafré, comerciant local i molt involucrada en el teixit social del municipi, sobretot en aquell de l'àmbit religiós. 

En un comunicat que el partit de Junts al nostre poble ha fet públic, asseguren que "amb aquests noms es vol aconseguir una llista transversa, amb cares noves i conegudes, que combini l'experiència dels anys amb l'energia de la joventut, convertint-se en el reflex d'un poble transversal i multidisciplinari". 

 

 

Aquests són els primers noms confirmats de la llista que ha d'acompanyar la proposta amb què ha volgut apostar JuntsxRiudoms per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig: una co-candidatura. Tal com van presentar el passat mes de novembre, Sergi Pedret Llauradó i Isabel Gómez Fargas seran els dos candidats a l'alcaldia i, en cas de guanyar els comicis, els dos primers anys serà alcalde l'actal batlle, Sergi Pedret, i els dos darrers assumirà el rol Isabel Gómez.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.