Josep Maria Bages deixa el càrrec de regidor a l'Ajuntament de Riudoms

Junts per Riudoms encara no ha comunicat qui el substituirà com a regidor al grup municipal

Josep Maria Bages (FOTO: Cedida)
Josep Maria Bages (FOTO: Cedida)

El regidor de Junts Josep Maria Bages ha anunciat que deixa el seu càrrec com a edil de l'Ajuntament de Riudoms. "Penso que a la vida tot són etapes, i sento que la meva etapa com a regidor a l'Ajuntament de Riudoms ha arribat al seu final" explica ell mateix en un text publicat a les seves xarxes socials.

Segons exposa el regidor de Junts, "sempre he cregut que el meu pas per la política havia de ser breu i en aquest moment, després dels resultats de les passades eleccions, i tenint clar que ja no m'anava a presentar el 2027, crec que ja he aportat tot el que podia des de l'Ajuntament i em trobo amb la necessitat de deixar pas a noves persones que puguin contribuir a la millora del poble, ara des de l'oposició".

La següent persona de la llista a entrar seria Maria Glòria Toda Sendrós, que ocupava la vuitena posició de la candidatura de Junts en les darreres eleccions municipals. Tot i això, des de Junts per Riudoms encara no s'ha comunicat qui serà la persona que substituirà a Bages a l'equip de regidors del grup municipal a l'oposició.

Bages, que en l'anterior mandat va ser regidor d’Agricultura, Medi ambient, Masies i usos en el medi rural, Serveis públics i Fira de l’Avellana, declara que els darrers anys han sigut difícils, "havent de gestionar aiguats històrics, una pandèmia mundial i també una sequera on, cedint drets del Pantà, hem vetllat perquè la pagesia no es quedés sense aigua". Assegura haver "intentat estar sempre al costat dels pagesos per defensar els seus interessos, els nostres interessos".

Del darrer mandat, el regidor es mostra orgullós d'haver impulsat accions com "la neteja de la riera, l'enjardinament de diversos espais com el camí de les Passeres o el carrer Baltasar Toda i Tàpies, l'adequació del cablejat del nucli antic, el canvi a enllumenat LED a molts carrers, la remodelació de la Plaça de l'Església, el servei de bústies pluridomiciliàries per a disseminats, la instal·lació de plaques fotovoltaiques i calderes més eficients a l'Escola Beat Bonaventura o la transformació del pati d'infantil de l'Escola Cavaller Arnau i el de la Llar d'Infants, entre moltes d'altres actuacions".

En el seu comiat també té una petició a l'actual govern municipal, a qui demana que "continuï estant al costat dels pagesos i promogui temes que van quedar pendents en l'anterior mandat com la marca Horta Riudomenca".

Bages enceta ara una nova etapa a la junta de la Cooperativa Agrícola de Riudoms, des d'on afirma que seguirà "treballant pel poble, per la pagesia i per viure dignament de la terra".

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.