Esquerra presenta els deu primers noms de la seva llista electoral

Ricard Gili, Anna Moragas, Arnau Carbonell, Carme Cros, Jordi Gallisà, Imma Mestre, Teresa Basora, Marga Garcia, Sergi Vega i Arnau Salvat lideraran la candidatura del partit

Esquerra Riudoms
Esquerra Riudoms

Esquerra Republicana Riudoms ha presentat avui els deu primers llocs de la seva llista electoral de cara a les eleccions municipals del 28 de maig. A Ricard Gili, Anna Moragas i Arnau Carbonell, que ocuparan les tres primeres posicions de la candidatura, s'hi sumen Carme Cros, Jordi Gallisà, Imma Mestre, Teresa Basora, Marga Garcia, Sergi Vega i Arnau Salvat.

D'aquesta manera, en el número 4 hi haurà Carme Cros, actual regidora d'Esquerra al Plenari. Cros és treballadora social i coordinadora de la Unitat de Treball Social de l’Hospital de Reus. Ha estat molt vinculada al Club Patí Riudoms i al centre de dansa l’Estudi. 

El president del CERAP, Jordi Gallisà, serà el número 5 de la candidatura. Gallisà és tècnic de camp i laboratori a l’Agència Catalana de l’Aigua i destaca per haver estat molt unit a entitats de la cultura i esport com el Club Patí, l'Esplai o Dramèdia Teatre.

En el número 6 s'incorpora a la llista Imma Mestre. Farmacèutica i empresària, ha estat vinculada al comerç local durant molts anys, així com a la Fira, l’Esplai, la Parròquia i l’Ampa de l'Escola Cavaller Arnau.

La setena posició l'ocuparà la regidora Teresa Basora. Basora és metgessa i ha exercit diversos càrrecs de responsabilitat dins del sector sanitari, sent ara adjunta a la direcció d’un CAP.

Marga Garcia serà la número 8 de la candidatura. Dependenta i administrativa, Garcia ha estat molt vinculada al comerç local i al món de les entitats, participant de la Colla Gegantera, els Barris o el Consell Escolar de l'Escola Cavaller Arnau.

En el número 9 d'Esquerra hi haurà Sergi Vega, transportista en una multinacional de l’àmbit de les matèries perilloses, qui també compta amb experiència en el sector agroalimentari.

Per últim, la desena posició serà per a l'actual regidor Arnau Salvat. Salvat és educador en un centre de menors i ha estat lligat a entitats com els Diables, Avespats, CD Riudoms o el Cavall dels Nebot.

Segons el partit, es tracta d'un equip preparat, "potent, amb capacitat de gestió, acostumat a exercir càrrecs de responsabilitat i amb un fort coneixement de l’administració pública". A més, asseguren que és un equip que ve "de les entitats, d’impulsar projectes i il·lusions", que s'estimen Riudoms i per això fan "un pas natural per seguir servint als riudomencs".

Esquerra Riudoms considera que el seu és un equip "amb lideratge i les coses clares", ja que "liderar Riudoms no és una cosa qualsevol" i per això resulta necessari "no caure en fòrmules confuses" i tenir un lideratge fort "que marqui cap a on avançar i com fer-ho".

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.